tweetinka Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Prosím o jakýkoli nápad. Mám fabii RS(1.9TDi-96kw) a mám takový problém při jízdě začaly vycházet divné zvuky bud z převodovky nebo z motoru.. je to zvuk jakoby hlučný chod, ale pouze když je zařazena rychlost a noha na plynu, na volnoběh, nebo rychlost bez plynu to nedělá. na palubce nic nesvítí, ani výkon tím není omezen, řadit jde bez problémů. Nevíte čím by to mohlo být? Má najeto 105tis.km. Uvítám jakoukoli radu. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 to může být plno věcí.Řešil jsem podobný problém.Nezdálo se mi při rozjedu ,že motor měl lehce zvuk jako traktor,ale u mě to byla netěsnost výfukové soustavy.Je to dost individuální.Odborníci v servisu řeknou co a jak,když to s tebou projedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetinka Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 děkuji za odpověď. Ale u mě to dělá jen když jedu, jelikož když stojim na místě, a protůruju tak je to v pohodě a nic to nedělá. Mám názor, že by to mohlo být něco v převodovce.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 dle mne bych hledal závadu ve spojce - dvouhmota...když couváš, nechrastí ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.