mytrix Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Zdravím, může mi někdo poradit, jak správně nalakovat zpětné zrcátko. Koupil jsem si ty určené přímo pro lakování (základované - taková pololesklá černá). Stačí si tedy koupit patřičnou barvu ve spreji + bezbarvý lak a nalakovat? Kolik vrstev barvy (s jakým rozestupem) a kolik vsrtev bezbarvé by mělo být dáno? Přeci jenom jsou ty zrcátka na dost exponovaném místě, tak aby ten lak vydržel.. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 zde se dočteš potřebné informace http://forum.skodahome.cz/topic/7793-jak-jsem-lakoval-plasty/page__p__172975__hl__jak+jsem+lakoval+plasty__fromsearch__1#entry172975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Aha, ja si ty manualy prochazel, protože jsem měl dojem, že jsem to někde viděl, ale asi jsem to přehlédl Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky