Publikováno Září 11, 201014 r Zdravím pánové, rozhodl jsem se vydezinfikovat klimatizaci v Octavii II, problém je ten že nemám ponětí kde je umístěn výparník klimatizace a jak se k němu dostat. Ma stím tady někdo zkušenosti? Byl bych vděčen za každou radu. Hledal jsem všude možně a nenašel. A kam nechodí Google, tam by měl jít SEO konzultant Vím že u Fabie I se kvůlt tomu musí rozdělat celá palubka, je to tak i u OC II ? Díky.
Únor 20, 201114 r Výparník ?? není to náhodou kondenzátor ?? ten je hnet první když otevřeš kapotu přední také to je v servisním manualu jak na to neboli návody na opravu do toho bych se nehrabal noví kondenzátor na O II stojí od 3500kč plus náplně a kontrola těsnosti Otevří přední kapotu a máš ho hnet první druhý je na topení a u motoru je klima Upraveno Březen 1, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Únor 21, 201114 r motáš hrušky s jabkama! Výparník VT je místo, kde se chladivo z kapalného stavu mění na plynné - je umístěn v tělese topení, je to ta věc, co ochlazuje vzduch v topení Kondenzátor NT je místo, kde plynné chladivo přechází na kapalné - neboli chladič klimatizace, slouží k odvodu tepla u klima okrhu.
Květen 23, 201114 r Autor motáš hrušky s jabkama! Výparník VT je místo, kde se chladivo z kapalného stavu mění na plynné - je umístěn v tělese topení, je to ta věc, co ochlazuje vzduch v topení Kondenzátor NT je místo, kde plynné chladivo přechází na kapalné - neboli chladič klimatizace, slouží k odvodu tepla u klima okrhu. Pánové nikdo nic ? Rád bych to vyčistil Wurthem na klimatizace. Kudy přesně vést hadičku aby se dostala co nejvíc na výparník? Budu vděčnej za každou radu. Upraveno Květen 23, 201114 r od h.vik
Květen 24, 201114 r Když vyděláš pilový filtr (nad nohama spolujezdce) a strčíš ruku do toho plastovýho kastlíku tak směrem k řidiči narazíš na výparník. (Já mám hodně tenkou ruku), ale tu hadičku by jsi tam měl protáhnout určitě.
Květen 24, 201114 r ...lidi, něco OT ale když mi běží klima, také máte takový písklavý zkuk klimošky?? Vím, že to děla když se mění plyn na kapalnou část, ale hluk je celkem vysoký a zapínat radio se mi občas nechce. Jak jste na tom vy?? "Píská" vám klima, nebo nic neslyšíte. Díky moc
Srpen 11, 201114 r ...lidi, něco OT ale když mi běží klima, také máte takový písklavý zkuk klimošky?? Vím, že to děla když se mění plyn na kapalnou část, ale hluk je celkem vysoký a zapínat radio se mi občas nechce. Jak jste na tom vy?? "Píská" vám klima, nebo nic neslyšíte. Díky moc Možná je v okruhu jen málo chladiva, nechat zkontrolovat a dle potřeby doplnit.
Srpen 11, 201114 r No já když mám málo chladiva tak to jakoby syčí. Chladí to? Je ten pískot závislý na otáčkách motoru? Mě před týdnem pištěl drážkovej řemen
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.