Publikováno Září 13, 201015 r Octavia 1,6, r.2003, 75 kW. Při zařazení jakékoliv rychlosti se při sešlápnutí spojky zvýší otáčky o 500-1000, pak sami spadnou do normálu. To celé trvá cca 2-3 sek. jen když je auto zahřaté. Když je studené, tak je vše OK. Vyměnil jsem váhu vzduchu, EGR, vzduch. filtr a vyčistil klapku. VAG nic neukazuje. Celkový výkon auta slabý. Zaslepil jsem EGR, odpojil od něj kabely a výkon o 100% lepší. Na přístrojovce se rozsvítila kontrolka ( asi ten odpojený kabel od EGR ) ale otáčky při řazení se stále zvyšují. Za každou radu předem moc děkuji.
Prosinec 18, 2024Pro 18 Dám to teda i sem, když je toto téma, které je přesně pro můj problém. Takže bylo provedeno: 1. Výměna spínače spojky 2. Výměna hadice sání 3. Výměna škrtící klapky 4. Výměna EGR ventilu 5. Výměna Lambda sondy 6. Výměna vzduchového filtru Bohužel, při řazení ty otáčky pořád vyskakují a já mám podezření, že to bude něco s pedálem plynu a jeho "dávkováním". Nic jiného mě už nenapadá. 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.