Prochy Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Na kolik to vyjde, jak už se ptal timberland . Je to schopen udělat někdo v okoli Ol nebo Prostějova. Snad Vaša. Mám OII Combi. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Jestli je někdo z Prostějova tak to jde pořešit O II je výzva, ale klidně to přenechám někomu jinému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Cau Nevíte kdo tu prodával čerbený ručičky do budíků, nebo kde je sehnat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Neměl by někdo fotky nebo aspon info kolik a jakých ledek je v budíkách do Fabie (rv.03) Jinak ta žárovička se zeleným kondomem z klimatizace o které jsem četl jde nahradit ledžárovkou různých barev prodávají to v GESu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 CauNevíte kdo tu prodával čerbený ručičky do budíků, nebo kde je sehnat? dik Zkus se zeptat Bauraka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Jo já mám červený ručičky na prodej.Jak ze škodovky tak z VW. Cena za sadu je 500Kč.Udělám foto a dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Neměl by někdo fotky nebo aspon info kolik a jakých ledek je v budíkách do Fabie (rv.03)Jinak ta žárovička se zeleným kondomem z klimatizace o které jsem četl jde nahradit ledžárovkou různých barev prodávají to v GESu. V budíkách by jich mělo být 22 morých a 8 červených. Pokud chce někdo tyto oreginál diody tak 20kč za kus. Ty z GM jsou malý a mají velkou svítivost-tyhle mají stejnou jako mají zelený, večer vás to nebude oslňovat ani na nejmenší intenzitu,ale bude to hezky vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tady posílám foto diody - v modrá nebo červená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tady foto ručiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Dělal jsem podsvícení, tak přidám někajé foto. Ve skutečnosti je ta červená na budíkách červená jako na climatronicu ale muj starej digitál má s barvama problém. Ještě se rozhodnout co za radio a je to komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 a třetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Tady foto ručiček. jj jsou super chci je ale ne za 500 to je drahy...uz je tady nekdo na foru prodava za 300 tak ze az budes levnejsi tak rekni ale to uz je budu mit asi od nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ja kupoval sadu cerv. rucicek od bravury asi pred mesicem za 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ja kupoval sadu cerv. rucicek od bravury asi pred mesicem za 300,- Tak já je mám ručně malovaný, a jsou dobré .. rozhodně to vyjde nejlaciněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalP Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 To znamená že jsi je jen nějakám centrfixem přemáznul a nechal jsi tam zelené diodi ??? A taky se chci zeptat jak se vyndavají. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 To znamená že jsi je jen nějakám centrfixem přemáznul a nechal jsi tam zelené diodi ???A taky se chci zeptat jak se vyndavají. Dík za odpovědi No nedělal jsem to sice přímo já, ale viděl to .. je to ředěná modelářská barvička (aby to prosvítilo), tedy pokud tam byly zelené diody, tak určitě měněné nejsou, pokud se nemýlím, tak jdou sundat jenom ty sklíčka. Barva je při podsvícení taková spíše do oranžova .. zkusím udělat foto, nezapomenu-li. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalP Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Udělej, prosím, prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 DKx - určite by som to nerobil riedenou modelárskou farbou. Teda pokiaľ to chceš mať priesvitné. Existuje aj špeciálna modelárska priesvitná červená farba (používa sa na zadné svetlá). A nie ručne, ale strieknuť, nech je vrstva farby pekne rovnomerná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 DKx - určite by som to nerobil riedenou modelárskou farbou. Teda pokiaľ to chceš mať priesvitné. Existuje aj špeciálna modelárska priesvitná červená farba (používa sa na zadné svetlá). A nie ručne, ale strieknuť, nech je vrstva farby pekne rovnomerná. Tak ta barvička - to bude ono. Nevěděl jsem to přesně, dělal to taťka, jenom jsem se tedy domníval. Ale lakované to určitě není, štětečkem, ale on to dost umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Podsvětlení interiéruPalubní přístroje SMD : rafičky - 6ks (99) 8ks(00) stupnice- 14ks(99) 16ks(00) displej - 4ks(99) 6ks(00) 20+10(maxid) Ovládání oken (řidič) 7ks(3mm) Ovládání oken (ostatní) 4x1(SMD) Ovládání světel 7+2 (3mm)(99) 6-3mm + 2-SMD (00) Ostatní spínače 1 (3mm) SMD - 1206 3mm - obyčejný 3mm No to je hezký tip, ale já si objednal diody 1206 a přišly mi tyto: Ale v přístrojích jsou takovéhle: Může mi to někdo objasnit než budu ještě víc nasr... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 používám 1206 ty co ti přišly ty co tam jsou jsem neviděl v bílé barvě za slušnou cenu kde je problém? krom vyšší svítivosti a jinýho pouzdra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Podsvětlení interiéruPalubní přístroje SMD : rafičky - 6ks (99) 8ks(00) stupnice- 14ks(99) 16ks(00) displej - 4ks(99) 6ks(00) 20+10(maxid) Ovládání oken (řidič) 7ks(3mm) Ovládání oken (ostatní) 4x1(SMD) Ovládání světel 7+2 (3mm)(99) 6-3mm + 2-SMD (00) Ostatní spínače 1 (3mm) SMD - 1206 3mm - obyčejný 3mm No to je hezký tip, ale já si objednal diody 1206 a přišly mi tyto: Může mi to někdo objasnit než budu ještě víc nasr... ??? jak píše vaša, žadnej problém. z 1206 udělaš komplet vše.. chce to dobrou pinzetu a pevnou ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 To jste mě moc neuklidnili sice už jsem takhle malý SMD pájel, ale nikdy na tak drahý věcičce No tak si to holt nechám na další víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.