tomes001 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ahoj, poradil by někdo, jak rozsvítit budíky z Fabie mimo auto? Nějakej nápad jsem tady našel, jen nerozsvítí budíky, jen kontrolky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drbyg Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 tak přátelé je hotovo mnohokrat děkuji za pomoc hlavně Pits 2 a Mr Míra.díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ahoj, poradil by někdo, jak rozsvítit budíky z Fabie mimo auto? Nějakej nápad jsem tady našel, jen nerozsvítí budíky, jen kontrolky. Díky Fabie se rozsveci blbe... doporucuju na to sehnat konektor na vrakaci na budiky (ten cernej)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 poradte mi prosim vymenil som led v budikoch a po 2 mesiacoch mi zacali blikat rucicky otackomera a rychlomera a pocase prestanu svietit ledky mam cervene a uz som ich 2x menil a stale blikaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 cim to pajis? klasickou trafopajkou, nebo mas hrotovou? Nemas tam nekde studenak? Delal sem uz X budiku a blblo mi to jen jednou a byly tam studeny spoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 mikropajka a myslim ze ked som pajkoval uz druhe ledky tak som to dobre zapajkoval a rozmyslal som nad nejakym odporom alebo stabilizatorom napetia ci neodchadza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ahoj, poradil by někdo, jak rozsvítit budíky z Fabie mimo auto? Nějakej nápad jsem tady našel, jen nerozsvítí budíky, jen kontrolky. Díky musel by jsi zapojit i BSG jednotku, jinak to mimo nerozsvítíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 mikropajka a myslim ze ked som pajkoval uz druhe ledky tak som to dobre zapajkoval a rozmyslal som nad nejakym odporom alebo stabilizatorom napetia ci neodchadza Pridej odpor. Cervene LED maji nejmensi Ud a tudiz ti tam protejka moc velkej proud, kterej je po case znici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 hladal som nejaky ktory by tam viedol ale nic som nenasiel lebo ten plosak je obojstrany a cesty k led sa tam stracaju a nevies aky by som tam mal hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) musis si zjistit, ktere tri nebo ctyri LED jsou vzdy v serii a k jedne z nich pridat do serie odpor. Nebo vymenit ten, co k nim patri za vetsi. Podle katalogu si zjisti, jaky Ud a Id maji tvoje LEDky a podle nich spocitas celkovy odpor vetve. Cekovy R obecne spocitas podle vzorce : 13V - (Ud * pocet_LED)) 'Ucc beru jako kompromis mezi 12V nenastartovano a 14,4V nastartovano - ona je tam PWM, takze to stejne neni presny. ------------------------------- Id a pak bud pridas odpurek o hodnote ktera zbejva, nebo vymenis ten puvodni za spocitanej. ------------------------- Nebo si zaexperimentujem a budem predpokladat ze rozdil v Ud bude 0,5V/LED coz by pri trech LED v serii odpovidalo 1,5V. Pri proudu 10mA to dava odpor 150R. Takze ho zkus a uvidis, minimalne ti ty LEDky neumrou tak rychle ) Editováno: 4. Únor 2014, autor: Wojnar Necituj posldení příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolko Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 podľa mňa tam budeš mať studený spoj tak ako písal Pitrs2.......druhýkrát keď si to prespajkoval tak ti to blikalo hneď alebo zase to začalo až po 2 mesiacoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Zdarec chlapi, rozebiral někdo tlačitka na multifunkčnim volantu? Mam všude bilou a tohle už mě štve jak svití zeleně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 (editace) musel by jsi zapojit i BSG jednotku, jinak to mimo nerozsvítíš jde to i bez BSG jednotky Blbě, ale jde EDIT: Zdarec chlapi, rozebiral někdo tlačitka na multifunkčnim volantu? Mam všude bilou a tohle už mě štve jak svití zeleně jo dělal jsem volant, jsou tam 3mm LED Editováno: 12. Únor 2014, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 A jak se to sundava musim sundat ten stred s bagem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Jo to ti nereknu, ale asi jo, jinak to nepujde. Me to prislo postou uz vyndany, predelal sem podsvit a poslal zpet. S dobrym sroubovakem na bag z volantu venku za par vterin Editováno: 13. Únor 2014, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeník23 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Tady jsem teda přidal tu mou. ahoj chtěl jsem se zeptat je to hodně náročné to předělat?děkuji za odpověd a jinak moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Kterou fotku jsi komentoval? :-D neco z roku 2005? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) (FABIA) Tak prozatím takhle: Příští týden nakoupím bílý diody a dodělám to, tohle byla jen zkouška, jestli nejsou diody silné. Diody ručky palivoměru a teploty to chce silnější.. Editováno: 21. Únor 2014, autor: tomes001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Ahojte ja som skusal asi vsetky mozne nazvody ako zapnut doma na trafo budiky, ale jedine sa mi podarilo ze rucicka klesla na 0 a na 5 sekund sa rozvietili led a potom vsetko zhaslo. zapajal som to podla modry konektor:GND: 7, 9, 24Vcc: 23osvetleni: 20 zeby slabe trafo? jedna sa o budiky facelift. cital som ze niektory to zapajali na zdroj od pc, poradte tak aby budiky este fungovali :-) idem menit led a chcem aby sa rozsvieli a svietili . uz mi to svieti. pin 7 kostra a +12v na pin 20,23 pin 1 som nezapajal to sluzi len na kotrolky immo atd. Editováno: 1. Březen 2014, autor: jaro434 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) Dnes jsem rozebral ovladaní tempomatu a rádia na volantu tak kdyby někoho zajímalo jak to vypadá tak je to tu.. Chtěl bych tam dát smd diody misto těch led tak uvidíme výsledek.. Jinak výsledek mé práce je to mázlé aješte to není hotové ale pro představu stačí Editováno: 20. Březen 2014, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 (editace) ja som mal v bielom iba panel na okna,ale tahalo to stresne oci, tebe to nevadi? ja som daval budiky bielo , rucicky cervene , a vsetky ostatne ovladace cervene, mam klimu diavia a tam bol problem vymenit led, vymenil som ich na displej na biele ale displej svietil do modra a tlacidla vymenit to uz je ina ceresnicka. keby som mal climatronik to by bolo krajsie. takze u mna diavia ostala povodne(cerveno-oranzovo.) budiky polepov mas skade? daju sa niekde kupit? sa mi celkom pacia :-) Editováno: 21. Březen 2014, autor: jaro434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 ja som mal v bielom iba panel na okna,ale tahalo to stresne oci, tebe to nevadi? ja som daval budiky bielo , rucicky cervene , a vsetky ostatne ovladace cervene, mam klimu diavia a tam bol problem vymenit led, vymenil som ich na displej na biele ale displej svietil do modra a tlacidla vymenit to uz je ina ceresnicka. keby som mal climatronik to by bolo krajsie. takze u mna diavia ostala povodne(cerveno-oranzovo.) budiky polepov mas skade? daju sa niekde kupit? sa mi celkom pacia :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 no oči to mírně tahá ale dá se zvyknout .. ale ještě trochu ledky přibrousím aby to míň svítilo.. na climatroniku mam taky ledky ale je to hnus takže tam pujdou smd.. Jinak k těm polepům .. není to polep ale komplet celá šablona dělaná na zakázku u newman-tuning.com cena ale 900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Docela drsna cena. Nezkusil jsi to nejdriv treba vytisknout na laserovce na pruhlednou folii (a pak eventuelne zalaminovat)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.