Vaša Vloženo 9. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2005 Budíky jdou, ale mě se to nikdy nepovedlo na mou 100% spokojenost. Odpory neměním. Jde to. Vyndej zelenej plast a podsvětli to červeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 9. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2005 Presne tak vymen LEDky a mas to...Preco sa ti to nepodarilo na tvoju 100% spokojnost? zle LED? Cervena pristrojovka nieje pekna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2005 Jemně prosvítala červená z rafiček do modré z okolí a naopak. Teplota a palivo bylo slabší oproti rychlosti a otáčkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 9. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2005 Jemně prosvítala červená z rafiček do modré z okolí a naopak. Teplota a palivo bylo slabší oproti rychlosti a otáčkám. No - o tom jsme se bavili, nicmene jsem to asi vyresil, namisto tech 300-500 ohm odporu co tam jsou default jsem tam nacpal 1K-1.5K (pod displeje vic, na budiky min) a je to, sviti to vsechno stejne, pokud je to nastartovany teda... Nikam nic neprosvita a je to na pohodu, delal jsem tedka kamaradovi modrou a nenastartovany to vypada takhle (podsviceni na nejmin), nastartovany sviti vsechno stejne, ale jelikoz bylo auto v garazi, taxem to nestartoval... Co se tyka dotazu, uz to tady Vasa psal asi 4x, SMD 1206 RED - cena cca 3Kc/ks, modra 1206 - cena cca 15Kc/ks. Kolecko topeni budto predelas na 3xSMD v serii s odporem, nebo sezenes cervenou buzirku (original je zelena buzirka nacpana na zarovce) a nebo to natres cervenou fixou treba, je to skoro jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nio. Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 No a fotku rozebrane palubky nemas? abych videl kde jsou ty odpory? Jo taky by me zajimalo, ktery pin je pro 12V napajeni palubky, abych pri kazde vymene nemusel hned bezet do auta a zapojovat palubku pro test zda to sviti. No to stim topenim mam namysli trochu jinak nez jen jednobarevne podsviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 2 Killingmann: Jedná se o starou palubku MR99. Tam jsou společny diody pro rafičku i okolí (u teploty a paliva) Špatně se to rozděluje, já jsem i přeškrábl cestičku a diody dával jinde, ale furt to nebylo omo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 2 Killingmann: Jedná se o starou palubku MR99. Tam jsou společny diody pro rafičku i okolí (u teploty a paliva) Špatně se to rozděluje, já jsem i přeškrábl cestičku a diody dával jinde, ale furt to nebylo omo. HA! Tak to jsem asi spatne pochopil a nebo cetl moc rychle, dekuji za osvetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 Jemně prosvítala červená z rafiček do modré z okolí a naopak. Teplota a palivo bylo slabší oproti rychlosti a otáčkám. No - o tom jsme se bavili, nicmene jsem to asi vyresil, namisto tech 300-500 ohm odporu co tam jsou default jsem tam nacpal 1K-1.5K (pod displeje vic, na budiky min) a je to, sviti to vsechno stejne, pokud je to nastartovany teda... Nikam nic neprosvita a je to na pohodu, delal jsem tedka kamaradovi modrou a nenastartovany to vypada takhle (podsviceni na nejmin), nastartovany sviti vsechno stejne, ale jelikoz bylo auto v garazi, taxem to nestartoval... Co se tyka dotazu, uz to tady Vasa psal asi 4x, SMD 1206 RED - cena cca 3Kc/ks, modra 1206 - cena cca 15Kc/ks. Kolecko topeni budto predelas na 3xSMD v serii s odporem, nebo sezenes cervenou buzirku (original je zelena buzirka nacpana na zarovce) a nebo to natres cervenou fixou treba, je to skoro jedno. Jak jsi prosím tě vyřešil ten maxidot? nemáš ho náhodou z IV Golfa? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 10. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2005 Jak jsi prosím tě vyřešil ten maxidot? nemáš ho náhodou z IV Golfa? Děkuji za info. Náhodou ne :-) Přepájel jsem diody pod maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 13. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2005 Mate nekdo nafoceny rozmontovany climatronic??? DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiki Vloženo 15. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2005 Mate nekdo nafoceny rozmontovany climatronic???DIK Zitra ho budu mit rozebrany tak ti ho nafotim.Chci si u nej zmenit podsviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 15. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2005 ok.. diky.. taky se ne to chystam... a budu aspon v obraze. Jinak jsem vcera na rychlo vymenil led v ovladacich na palubovce a ve srovnani s origo zelenym podsvicenim sviti ty modre led diody cca 3x silneji. Je to normalni?? Jak to resite??? Mam LED diody z GMe 3mm s nejmensi svitivosti ... odpory original, nemenil jsem je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 15. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2005 ok.. diky.. taky se ne to chystam... a budu aspon v obraze.Jinak jsem vcera na rychlo vymenil led v ovladacich na palubovce a ve srovnani s origo zelenym podsvicenim sviti ty modre led diody cca 3x silneji. Je to normalni?? Jak to resite??? Mam LED diody z GMe 3mm s nejmensi svitivosti ... odpory original, nemenil jsem je?? S nejmensi citlivosti znamena co? S nejvyssim proudem? Ja jsem podsvedcoval zatim vsechno do cervena a to sviti na pohodu, naopak bych rekl ze min nez treba navigace a nebo climatronic. Oni teda asi budou mit jen jedny bych rekl, ja jsem modry daval jen do otevirani a zavirani auta k ridici a sviti mi stejne jako ty cerveny, ale zase maji pred sebou predrazeny jiny odpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2005 Je to normálne. Zníž prúd pretekajúci tými modrými LED a máš vystarané. T.j. daj do série ku každej LED odpor (resp. ak je ich viac v sérii, tak pre jednu vetvu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Nemáte někdo zelený plast pro osvětlení ovládacích knoflíků topení? Když měníte podsvícení , musel to nškdo z vás vyndat. Chtěl bych zelenou, do teď jsem měl červenou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 čekáš až nás tady bude 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 čekáš až nás tady bude 10? ach jo tak tu asi treba neni ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Ale byl tu. A nevzdychej. Já jen že když na to nebude reagovat tak si nestihne někoho domluvit aby mu to dovezl z besidky k němu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Čekám na někoho kdo mi to doveze domu a zadarmo : Vašo psal jsem ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Čekám na někoho kdo mi to doveze domu a zadarmo : no ty seš vychcané jak díra do sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 26. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2005 no ty seš vychcané jak díra do sněhu : : : to je dobré , lepší než vychcanej jak mraky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 26. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2005 Vašíku díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2005 no ty seš vychcané jak díra do sněhu : : : to je dobré , lepší než vychcanej jak mraky : nebo taky voražené jak pětikoruna mraky so starý a vohraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.