esař Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Zajímalo by mě jestli existují mapy slovenska do navi DX,pročetl sem toho hodně a všude se píše že neexistují.Tak by mě zajímalo jak to dělá škodovka na slovensku,když prodá auto s navi,že by byla bez map slovenska?Mám tam jet a hodila by se . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 A ti slováci tu navi v těch autech tam mají na okrasu nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Ano, navigaci mohou používat, až přejedou do Čech nebo Polska a jiných zemí, kde jsou mapové podklady. Na Slovensko prostě neexistují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 20. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Hmm,tak to mají teda smůlu .Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.