Chossse Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Zdravim panove, uz je to tu vickrat ale chtel bych to jenom upresnit, protoze to mam na 4-kolku! Mam octu 4x4, 74kw, r.v. 2003. Pred pul rokem jsem menil tlumice a tak jsem byl rad, ze najeti na diru neni takova hruza. Mam ale na leto 17" kola a nizky profil takze to takova lehka bricka. Ted se mi ale ozvalo takove divne cinkani v kufru. Porad jsem hledal co to je! Nevedl jsem prohledal jsem to vsechno a pak jsem to prohlid a nasel jsem jsem gumy u pruzin, ze jsou uplne ztyrele na leve strane a na prave uz nejsou vubec. Otazka je co vlastne musim vsechno vymenit? Diky moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 (editace) Nebude to tak strašné. Na horním konci je miska a pak podložka: díly 4A a 4. Oboje mají na cc-autodíly docela za draho, ale co naděláš, budeš muset koupit originál... Takže shodit ramena a pružiny, vyměnit a pak udělat ještě geometrii zadní nápravy, pro jistotu. Díly budou na jednu stranu tak za 1200 a k tomu nějaká práce... Jinak já jezdím taky na 4x4 a mám 17-ky kola, stejnej ročník jako Ty... Takže se těším, až to taky budu dělat, ale co jsem koukal, tak to mám zatím v pohodě. Pak napiš, jak jsi dopadl... Jo ještě objednací čísla: 4A: 1J0 512 149 A 4: 1J0 512 149 G Editováno: 21. Září 2010, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) Zdravim Řehoř, dikes moc za pomoc. Zkusim to nekde sehnat, je to potreba. Jenom bych se chtel jeste zeptat, neni nutne tam jeste neco vymenit abych to pak za dalsich par tisic km nemusel znovu rozebirat? Dik za info. Editováno: 2. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) Není to luxus sundávat ramena ? Docela sranda je tam nandat zpět... Podle mě to nemá cenu řešit... pokud si dobře vzpomínám, tak já tam nic takového nemám... asi už to upadlo samo S tou geometrií vzadu je to sranda, ramena jsou pevná, tam není co řešit, takže odklon stejně nesešteluješ, maximálně sbíhavost, ale když nepůjdou dolů vlečený ramena /není důvod/ tak není co štelovat... Jinak zvuky mohou vydávat špatný tyčky stabilizítoru, špatný uložení tlumiče /spodní se vytahává jak na běžícím pásu/, dále zarezlý vodící klouby v těhlici /jak zareznou tak rády praskají příčná ramena/... doporučuji projít a vyměnit... moje má v těle 320t km a tohle vše mám za sebou Editováno: 23. Září 2010, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 (editace) No tak ty tycky stabiku uz mam, no a nejhorsi, ze mam podobny pocet km jako ty! Mam 302 tis, ale zatim porad jede! A za to jsem vdecny. No verim, ze par veci se jeste vymenit bude muset, no a na te zadni naprave urco! Jdou ty veci prohlidnout jenom tak opticky nebo se musi neco sundavat? Dikes Editováno: 27. Září 2010, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 a co tak pořídit tohle. stavetelní zadní ramena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igi Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Zdravim, daval uz niekto dole zadne pruziny z 4x4? Vyzera to tak, ze to nepojde so standardnymi stahovakmi. V DP uvadzaju specialny pripravok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.