Sejis Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Tak tady máme letošní patrně jednu z posledních šancí se sejít a pokecat a v při již klasickém pohodovém srazu v campu Praha8 Chabry a je to sobota 9.10.2010 Bylo dobrým zvykem,že nás přijelo poměrně hodně a byla to fajn akcička,tak co vy na to??? kdo přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Seznam kdo jede 1.Sejis 2.Žralok 3.Riba 4.JohanJFV 5.Vick 6.Ace Ventura 7.Lanny 8.Laras 9.Martin35 10.Peny 11.Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Tak jsem doma. Sraz se jako vždy povedl a vyšlo nám i nádherné počasí! Za sebe můžu říct, že kdo nepřijel tak může jen tiše závidět!!! Super parta, dobrý pokec a vynikající zákusky! Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 dtto,jak jsem již psal v hospodě,příjemné uvolněné velmi příjemná,leč krátká sobota,jsem rád,že jsem nové tváře-pohodáře Martina a Johana ,včetně dámských doprovodů díky všem učastníkům v krátké době dodám fotečky,jako ostatně vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Pánové děkuji za příjemnou, leč krátkou chvilku strávenou s vámi. Jste dobrá banda a doufám, že na jaře to bude na delší dobu a víc účastníků. Zákusky byly vynikající :-) Johan a Jája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Ahoj, i my jsme dojely domu asi v 19.30 ale hned jsem šel spláchnout prach.. tak píšu až ted. Jinak Všem díky za pochvalu zákusků, a jsem rád že jsem poznal o5 nové lidi, Lany, Sejis , Johan, ptz "nějaké plyšáky " už zná kde kdo!! ( Liborek promine). a už ať je 2 denní sraz na moravě a propláchnem tubky!! Zdarví Vás Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Zdar a sílu sokolíci.Nezbývá mi než souhlasit s výše uvedeným.Počasí nám vyšlo a rád jsem Vás zase po dlouhé době viděl.Marťas pochvala panimámě za dobrůtky. Lidičky už teď se těším na dalšího scuka. Jahan a Karel:pánové bylo mi ctí Vás poznat konečně osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 I já jsem Tě rád poznal osobně, jakož i ostatní, které jsem do včerejška ještě neznal! Mějte se všichni moooc fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 A hoj pánové a zúčastněné dámy, které byly milou ozdobou srazu. Bylo to super a i počasí nám přálo. Zase se potvrdilo, že stojí za to si udělat byť na chvíli čas a zajet pokecat. Těším se na další sraz, alespoň se stejnou, ale třeba i vyšší účastí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Ahoj, díky za super sobotu. Parádně jsem si to užil auž se zase teším na další... Martine děkuji za výborné zákusky. Odpoledne jsem ještě jel za Jirkou a podařilo se mi zprovoznit jeho Octávku. Nakonec to bylo "jen" relátko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 My sme s Péťou dorazili domu před půlnocí,byli sme ještě v praze fandit jejímu bráchovi na ligovém zápase ve volejbalu.Sraz byl jako vždy super a sem rád,že sem poznal nové tváře.Martine i za mě pochval drahej polovičce zákusky,byli vynikající.Nezbejvá než se zase těšit na další setkání spartou pohodářů v supech.Už aby bylo jaro Mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 tak něco málo ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 vicku pěkný fotky, kolik vás nakonec bylo ? škoda, že jsem se nemohl zúčastnit, příště už mi to snad vyjde ! jinak koukám, že jste všichni celkem "staří" (proti mě) ale to nevadí super auťáky máte, fakt...to mé auto je jak ...no nebudu komentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 .....no vidím,že krom Víti jsem nikdo fotky nedá,tak ted už mám trochu času a dát sem malou reportáž a pár foteček co říci,co ještě nebylo řečeno-napsáno,účast na letošní nezájem byla slušná a tak krom nových sympatických tváří a pohodářů Martina 35 a Johana včetně dámských doprovodů zde byli všichni "staré-opory"našeho "klubu"na které je vždy spolehnutí a jezdí po léta na srazy po celé ČR počasí na přicházející podzim vyšlo 1A a nálada 1A a tak to mohlo začít,jak jinak,než společnou fotečkou a některých opor právě na vycházce z nedaleké PL -BOHNICE po skončení akce byl vrácen na PLYŠOVÝ PAVILON 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 on je pracovně mu budeme říkat PLYŠÁK moc rád,když ho vyzvednu na procházku mimo areál PL a úplně na vrcholu blaha,je když může něco rozebírat,v něčem se vrtat a tak podobně,to je opravdu,jako malé dítě...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 a jako již tradičně naše chlouby dle pravidla KOLA DĚLAJÍ AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 :)a od všeho trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 a pokračujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Díky VŠEM ZA ÚČAST a na jaře 2011 v hojnějším počtu na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Jiříku, mooc pěkné fotečky, je vidět, že Ti to moc pěkně jde A co předvánoční Radotín, či něco obdobného neplánuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Kájo prosím tě,určitě něco vymyslíme a motokáry jsou velmi příjemný relax spojený s obídkem a pokecem o wíkendu a to bych viděl v průběhu listopadu ,začátkem prosince..............jak bude chut a nálada,myslím,že klasická sestava se sejdeme Pokud se ptáš na akci spojenou s konzumací alkoholických nápojů a pochutin a laskomin,tak zcela určitě udělám vánoční besídku u nás na Viktorce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 (editace) Ááááááááááá do prde.. Viktorka. Jinak Jirko, reportáž jako vždy na jedničku. Karle: ty by jsi jel motokáry? To nepřipustím, nechci bejt nejstarší v klubu superbů. Rad jsem ti to přenechal. Jedině jen jako kouč a technický dozor. Pak to beru a těším se dopředu. Editováno: 18. Říjen 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Ríšo :smich: co Viktorka,to je přeci Sejida bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Co?? propláchnout trubky?? A a můžu taky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Alkoholici se neberou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.