Lanny Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Tak koukám, že Libor se dal k abstinentům Jiříku, už se těším jak na Radotín, kde pochopitelně bych byl jen jako fanda, případně podle Ríšy kouč, aby neměl problém se svým věkem - kurňa, že ale vypadá dobře , tak o to více na VICTORKU, já jsem rozhodně nikdy nepohrdnul jak dobrým mokem, tak baštou - jsem toho živým důkazem To Riba: Ríšo, neboj, jak bych Tě v tom mohl nechat Jinak nejen s ohledem na moji páteř, ale hlavně, ty motokáry nemají nosnost pro slony! Martine, myslím, že je to povinnost Všechny Vás zdravím a pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Karle složíme se finačně,já to nakoupím a připravím a pak děj se vůle boží lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Jirko super reportáž.Pořádně jsem se zasmál hlavně u popisování fotek s jedním našim členem.Nemělo to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Pěkné fotečky z akce .. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Já vím co tomu je! Je to lozbitý! Pojedeme zase na výlet stlejdo Sejdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Víťo?! Dávej pozor co píšeš nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 ajajajajajaj, tady bude mela.....:aggressive: jo a koho jsi myslel tim alkoholikem!!!???:disgust: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Já vím co tomu je! Je to lozbitý! Pojedeme zase na výlet stlejdo Sejdo? Neboj Liborku,víš,že si tě beru pravidělně,když nic co rozebereš dáš v horizontu cca měsíce dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 to žralok: znáš to pořekadlo že potrefená husa nejvíc kejhá? Tady se to potvrdilo.Aniž bych jakkoli jmenoval ozval ses kluku jeden kudrnatá Nic ve zlém samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Nezlob Libore,nebo tě nevezmu z ústavu na vycházku....... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Neé stlejdo! Já už budu hodnej! Budeš mít sebou nějaké nážadí? Já bych něco loššlouboval! A pro ostatní, JÁ nepiju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 to žralok: znáš to pořekadlo že potrefená husa nejvíc kejhá? Tady se to potvrdilo.Aniž bych jakkoli jmenoval ozval ses kluku jeden kudrnatá Nic ve zlém samozřejmě. Máloplatný Víťo, trefils hřebíček na hlavičku, jsi prostě Samozřejmě, že rovněž nic ve zlém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Ty aby jsi se dědku neozval. Asi Vás poskládám na jednu hromadu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) ....no nevím jak bys to chtěl zvládnout bez vycházky a Sejda, myslím by Tě nevyzvedl ? Už vidím jak nás všechny skládáš, nepřeceňuj se, přeci jen nejsme žádný třasořiťky, ale když budeš hodnej, "dědek" se za Tebe přimluví, neboj Ty sportovní fando Opatruj se a měj se fajn Editováno: 27. Říjen 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Neé stlejdo! Já už budu hodnej! Budeš mít sebou nějaké nážadí? Já bych něco loššlouboval! A pro ostatní, JÁ nepiju! dobře,ale aby to nedopadlo jako minule,jak jsi rozšrouboval superba a pak jsi to dával 2 měsíce jako puzzle dohromady .....nevím ,nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) Tak to jsem si taky užil (stavění veterána a podobné narážky). Bavil nás tím všechny a dost dlouho. Na druhou stranu je to náš malý hrdina a moc jsem nevěřil tomu, že to dá. Když chce tak je to kluk šikovnej. Editováno: 27. Říjen 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 krásně se to tu čte kamarádi.Ta komunikace nemá chybu.Dost se bavím.Ještě bych něco dodal,ale radši si to nechám pro sebe,aby LIBOUEK byl v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 ....už ho asi necháme - přimlouvám se, on je skutečně dobrej, ale holt občas potřebuje trochu , málo platné Kucí, pěkné volno a mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Víťo, ven s tím! ( Teda s tím co jsi chtěl napsat! ) Dokud je to docela slušně rozjetá debata. Jak se mi to nebude líbit tak počítej s valnou hromadou! Jinak ty 2 měsíce co jsem si stavěl to lego bylo pro mě utrpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Jenom né násilí kluku.Násilí plodí násilí a tudíž když už tak řeš vše diplomatickou cestou.Teda aspoň tady na fóru.Jinak ti strejda Sejda veme registraci a budeš už jen dělat předáka na pískovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 (editace) Teda to je diskuze a pokud vím tak v klubu stejně žádný alkoholici nejsou . Ale na vínko bych zašel, chytil jsem od minulýho týdne slinu... Editováno: 28. Říjen 2010, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Járo nejsi sám, taky mne honí mlsná a tak jsem si dal alespoň dobrej cognac, není nad koncentrované vínko! Něco s tím budeme muset udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 klucí počítejte,že pro naší stálou partu udělám alkoholový sraz v praze v horizontu měsíce 100% to bude nějaký pátek.... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Víno, ženy , zpěv!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.