Přejít na obsah

vzpomínka -foto Skodahome sraz Chabry 2010

Sejis

Doporučené příspěvky

Tak koukám, že Libor se dal k abstinentům :smich:

Jiříku, už se těším jak na Radotín, kde pochopitelně bych byl jen jako fanda, případně podle Ríšy kouč, aby neměl problém se svým věkem - kurňa, že ale vypadá dobře :p , tak o to více na VICTORKU, já jsem rozhodně nikdy nepohrdnul jak dobrým mokem, tak baštou - jsem toho živým důkazem :help:

To Riba: Ríšo, neboj, jak bych Tě v tom mohl nechat :w00t1: Jinak nejen s ohledem na moji páteř, ale hlavně, ty motokáry nemají nosnost pro slony! :kol-36:

Martine, myslím, že je to povinnost :kol-35:

Všechny Vás zdravím a pěkný den :crutch:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to žralok: znáš to pořekadlo že potrefená husa nejvíc kejhá? Tady se to potvrdilo.Aniž bych jakkoli jmenoval ozval ses kluku jeden kudrnatá :smich:lol

Nic ve zlém samozřejmě.

Máloplatný Víťo, trefils hřebíček na hlavičku, jsi prostě :palec2::palec:

Samozřejmě, že rovněž nic ve zlém :kol-147::crutch:

Odkaz ke komentáři

....no nevím jak bys to chtěl zvládnout bez vycházky a Sejda, myslím by Tě nevyzvedl ? :smich:

Už vidím jak nás všechny skládáš, nepřeceňuj se, přeci jen nejsme žádný třasořiťky, ale když budeš hodnej, "dědek" se za Tebe přimluví, neboj :p Ty sportovní fando :smich: Opatruj se a měj se fajn :w00t1::crutch:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Neé stlejdo! Já už budu hodnej! Budeš mít sebou nějaké nážadí? Já bych něco loššlouboval! :t

A pro ostatní, JÁ nepiju! kol6kol9-_-

:noot:

dobře,ale aby to nedopadlo jako minule,jak jsi rozšrouboval superba a pak jsi to dával 2 měsíce jako puzzle dohromady lol:smich::smich: .....nevím ,nevím :)

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem si taky užil (stavění veterána a podobné narážky). :smich::smich: Bavil nás tím všechny a dost dlouho. Na druhou stranu je to náš malý hrdina a moc jsem nevěřil tomu, že to dá. Když chce tak je to kluk šikovnej. :kol-135:

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...