Sejis Vloženo 30. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Něvěřte mu prý ženy, víno, zpěv a já viděl Libora na WC jak si ho honí cáká si vodu do huby a přitom huláká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 .......táááák a teď jsem já zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Vy jste banda blbounů ale mám Vás všechny rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Tak to se máme na co těšit a každopádně se mnou počítejte. Hrozny já mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 My tebe taky Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Vždyť ono by to ani jinak nešlo Liboulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 To Ace: Jardo že ti šmakuje vínko to jsem si všiml na Moravě.Neměl jsi chybu.Dobrá vzpomínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Zeptám se jinak. Byl snad někdo, komu by ze zúčastněných nešmakovalo? Odpovím za sebe mě, ale až druhý den po tom co jsem se probudil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 No cesta zpátky byla zajímavá.Ještě že jsme se zastavovali někteří na bowling v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Víťo souhlas, Morava byla přímo ukázková. Jen více takových akcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ano !! tak tak Jardo!!!! Jen více takyvých akcí!!!!!:palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.