Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, idu vypnut (deaktivovat) parkovacie senzory na Roomsteri po facelifte?

Pripadne ako je to na autach pred faceliftom?

dik

Upraveno od spree

V menu radia je cosi na vypnutí,ale jestli to vypne všechno,to jsem nezkoušel

• Autor

A da sa to uplne vypnut alebo len stišit?

V menu radia je cosi na vypnutí,ale jestli to vypne všechno,to jsem nezkoušel

U Fabie II se v menu rádia nastavuje ztišení rádia při couvání, ale ztišení zvuku parkovacích senzorů tam není, nebo jsem ho nenašel. U Roomsteru to bude asi stejné.

ted fakt nevím,ale to autíčko se dá uplně vypnout-na DANCE,ale jestli se vypne aji reprák ve sloupku?Já couvám do mezer každý den a potřebuji aji zvuk aji obraz.Každý mm je nezaplacení.

• 2 týdny později...
  • Autor

Hmm, Vase nazory su v podstate protichodne...

Mohli by ste sa na to pozriet lepsie? :)

Ake mate radio? Ja budem mat Swing...

Nevyskytli sa Vam so senzormi nejake problemy, pripadne zavady?

Upraveno od spree

já mám dance,proč to chceš vůbec vypínat,taková sranda může někoho stát život.

• Autor

Len v pripade, ze by ma to pipanie prilis otravovalo, preto sa pytam ;)

Skus to prosim zistit :)

dneska ne,jestli si vzpomenu,tak zítra se na to podívám a dám vědět.Ale od face to může být jiný.Sousedka si tak přejela psa :palec2:Jestli se,ale rozmýšlíš koupit nebo nekoupit,tak já považuji parkovací senzory+tempomat za nutný příslušenství.

Upraveno od petrumr

• Autor

Budem ich uz mat. Snad dnes nezabudnes ;)

tak jsem to tedy vyzkoušel a pípá to furt,jenom to autíčko zmizí.

• Autor

Mohli by to niekto este prezistit, ako je to po facelifte a najlepsie s radiom Swing? Dik

uplně stejně pípání nejde vypnout - dalo by se to řešit maximálně nějakým vypínačem který by rozpojoval pípák ale osobně to neřeším mě to vyhovuje jak to je :)

• Autor

A neda sa vypnut cely parkovaci asistent? Myslim, ze v Superbe to ide...

superb a F/R je trošku rozdíl :)

kokso nechapem....taka fajna vecicka..ktr si vacsina ludi len pochvaluje..a dokupuje aju a stale sa najde niekto kto to osomre...no hold...clovek je fakt zvlastny tvor......ked ti vadi..prestrihni drat od toho a mas svaty pokoj... :palec2:

• Autor

No, je fakt, ze ked som chcel vyssiu vybavu tak som holt nemal na vyber...

Mne by mozno stacilo, len aby to ukazovalo vzdialenost a ten zvuk radsej nepocut...

Uznavam, kazdy sme iny :)

Tak u dance jde nastavit hlasitost repráčku. V nabídce je to PDC a tím se to ztlumuje :palec2:Stačí číst návody :p

Upraveno od michal9

• Autor

No a da sa to stisit tak, ze to neni vobec pocut?

Ja budem mat radio Swing...

Tak po vyzkoušení v praxi lze jen PDC v radiu vypnout to autíčko,ale zvuk jde dál. V menu zvuku je PDC zas jen na automatické ztlumení hudby při couvání. Tak závěr je jen odpojit repráček nebo dráty. Softwerově lze deaktivovat jen přes kabel

• 4 měsíce později...

Jak je to s parkovacím asistentem FII po faceliftu s radiem SWING mám za to že rozeznámá levou a pravou stranu akusticky, pokud je překážka třeba na pravé straně tak zvukový signál je slyšet z pravého zadního reproduktoru. Teď jsem s toho blbej a nejsem si jistý mám za to že mi to tak fungovalo, ale teď mi jde zvukový signál pouze z levého zadního reproduktoru bez ohledu na to jestli je překážka vlevo či vpravo. Čidla jsou v pořádku a na displeji radia to ukazuje normálně.

Potvrďte mi někdo jak to je. Abych nejel zbytečně kvuli reklamaci a neudělal ze sebe pitomce.

Nejsou tam takhle pouze dva reproduktory na levo jeden v předu a druhý v zadu a jen se liší tón pro pravou a levou stranu?A rozdíl mezi předníma zadníma tónama je vyšší tón pro přední reprodutor a hlubší tón pro zadní.Nejlépe se to pozná při napojení na diagnostiku a v testu akčních členů si to poslechnout.

Upraveno od acek

Já právě teď nevim proto se ptám majitelů FII po faceliftu co maj parkovací asistent.

A nebo si sedni do auta a někoho nech chodit okolo auta rozdíl je patrný už odposlechu.

To jsem právě skoušel nejsem trotl ;) ale zvuk jde pouze z levé strany.

Upraveno od voltys

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.