Publikováno Září 23, 201015 r Ahoj, idu vypnut (deaktivovat) parkovacie senzory na Roomsteri po facelifte? Pripadne ako je to na autach pred faceliftom? dik Upraveno Září 23, 201015 r od spree
Září 27, 201014 r V menu radia je cosi na vypnutí,ale jestli to vypne všechno,to jsem nezkoušel U Fabie II se v menu rádia nastavuje ztišení rádia při couvání, ale ztišení zvuku parkovacích senzorů tam není, nebo jsem ho nenašel. U Roomsteru to bude asi stejné.
Září 28, 201014 r ted fakt nevím,ale to autíčko se dá uplně vypnout-na DANCE,ale jestli se vypne aji reprák ve sloupku?Já couvám do mezer každý den a potřebuji aji zvuk aji obraz.Každý mm je nezaplacení.
Říjen 8, 201014 r Autor Hmm, Vase nazory su v podstate protichodne... Mohli by ste sa na to pozriet lepsie? Ake mate radio? Ja budem mat Swing... Nevyskytli sa Vam so senzormi nejake problemy, pripadne zavady? Upraveno Říjen 8, 201014 r od spree
Říjen 9, 201014 r Autor Len v pripade, ze by ma to pipanie prilis otravovalo, preto sa pytam Skus to prosim zistit
Říjen 9, 201014 r dneska ne,jestli si vzpomenu,tak zítra se na to podívám a dám vědět.Ale od face to může být jiný.Sousedka si tak přejela psa :palec2:Jestli se,ale rozmýšlíš koupit nebo nekoupit,tak já považuji parkovací senzory+tempomat za nutný příslušenství. Upraveno Říjen 9, 201014 r od petrumr
Říjen 13, 201014 r Autor Mohli by to niekto este prezistit, ako je to po facelifte a najlepsie s radiom Swing? Dik
Říjen 13, 201014 r uplně stejně pípání nejde vypnout - dalo by se to řešit maximálně nějakým vypínačem který by rozpojoval pípák ale osobně to neřeším mě to vyhovuje jak to je
Říjen 13, 201014 r kokso nechapem....taka fajna vecicka..ktr si vacsina ludi len pochvaluje..a dokupuje aju a stale sa najde niekto kto to osomre...no hold...clovek je fakt zvlastny tvor......ked ti vadi..prestrihni drat od toho a mas svaty pokoj...
Říjen 14, 201014 r Autor No, je fakt, ze ked som chcel vyssiu vybavu tak som holt nemal na vyber... Mne by mozno stacilo, len aby to ukazovalo vzdialenost a ten zvuk radsej nepocut... Uznavam, kazdy sme iny
Říjen 14, 201014 r Tak u dance jde nastavit hlasitost repráčku. V nabídce je to PDC a tím se to ztlumuje :palec2:Stačí číst návody Upraveno Říjen 14, 201014 r od michal9
Říjen 15, 201014 r Autor No a da sa to stisit tak, ze to neni vobec pocut? Ja budem mat radio Swing...
Říjen 16, 201014 r Tak po vyzkoušení v praxi lze jen PDC v radiu vypnout to autíčko,ale zvuk jde dál. V menu zvuku je PDC zas jen na automatické ztlumení hudby při couvání. Tak závěr je jen odpojit repráček nebo dráty. Softwerově lze deaktivovat jen přes kabel
Březen 2, 201114 r Jak je to s parkovacím asistentem FII po faceliftu s radiem SWING mám za to že rozeznámá levou a pravou stranu akusticky, pokud je překážka třeba na pravé straně tak zvukový signál je slyšet z pravého zadního reproduktoru. Teď jsem s toho blbej a nejsem si jistý mám za to že mi to tak fungovalo, ale teď mi jde zvukový signál pouze z levého zadního reproduktoru bez ohledu na to jestli je překážka vlevo či vpravo. Čidla jsou v pořádku a na displeji radia to ukazuje normálně. Potvrďte mi někdo jak to je. Abych nejel zbytečně kvuli reklamaci a neudělal ze sebe pitomce.
Březen 2, 201114 r Nejsou tam takhle pouze dva reproduktory na levo jeden v předu a druhý v zadu a jen se liší tón pro pravou a levou stranu?A rozdíl mezi předníma zadníma tónama je vyšší tón pro přední reprodutor a hlubší tón pro zadní.Nejlépe se to pozná při napojení na diagnostiku a v testu akčních členů si to poslechnout. Upraveno Březen 2, 201114 r od acek
Březen 2, 201114 r Já právě teď nevim proto se ptám majitelů FII po faceliftu co maj parkovací asistent.
Březen 2, 201114 r A nebo si sedni do auta a někoho nech chodit okolo auta rozdíl je patrný už odposlechu.
Březen 2, 201114 r To jsem právě skoušel nejsem trotl ale zvuk jde pouze z levé strany. Upraveno Březen 2, 201114 r od voltys
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.