Říjen 14, 201014 r VLADOC: Trosku si mimo. Ja som reagoval na hodnoty z VAG COMU-FOTKY. Nie co ti zobrazuje DISPLEJ na PRISTROJOVKE.
Říjen 14, 201014 r Chlapi ešte ma napadla jedna vec pred pol rokom sme tam menili vstrekovacie čerpadlo nemože to byť tím ? že bude zle nastavené ? Preco si menil naftove cerpadlo?? dovod?? Dali ste spravny typ cerpadla???
Říjen 15, 201014 r Autor mne aj po skontrolovaní rozvodov v seate stále píše 0,4 l/h a rozvody sú dobre nastavené pri zapnutí klímy 0,8l/h
Říjen 15, 201014 r Autor Prochy na to čerpadlo čo si sa pýtal vyšie že prečo sme ho menili, no typ ti neviem povedať viem že to je z seatu leona asi alebo toleda, a bol to tiež typ motora AGR, auto nechcelo ísť do otáčiek a pri pridaní plynu všetko trepotalo a išiel len biely dym, povedal chalanisko že čerpadlo kaput tak mi zohnal 3 čerpadlá a iba toto čo mám tam pasovalo vraj,
Říjen 24, 201014 r Autor zdravím páni, dnes som si napichol auto na noťas a robím diagnostiku akčných členov motora, arelé malého topného výkonu pri teste necvakalo ani rele velkého topného výkonu, má to cvakať ? zrejme jo ked je to relé .... a pri čítaní mi vyhodilo RJ motoru že je zablokovaná a napájení svorky 30 a príliš malé napetí, tomu motoru jebe ja ho jebem ja už neviem čo s ním, musím to asi kontaxom vystriekať alebo čo... poradte dakto dačo ak vás napadne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.