Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

podle mě nedopadne.....RS zase moc prodejné nejsou a škodovce bude stačit FII RS a OII RS....

• Autor

mikeshinoda: hezký ai ta barva sluší :)

ještě jsi zapoměl na černé zrcátka :)

mě osobně by se líbilo i více chromu na předním nárazníku, ale to už by asi bylo úplně jinde :kuk:

Nepředpokládám, že by testovali RS se 14ti palcovejma kolama. Ale nebylo by to vůbec špatný, podvozkově by na tom byl líp jak Fabka a větší (aspoň zatím) nepotřebuju.

Tak to ani koncovka výfuku moc neodpovídá na RS, spíš se mi ale zdají lehce rozšířené lemy blatníků - hlavně u zadní nápravy

Lemy blatníků byly to první, co jsem prohlížel, dokonce sem šel k autu na pozorování a vypadá to úplně stejně jako na normálních autech.

Na autorevue.cz jsou ze fotky ze předu a blatníky jsou fakt normální...

456604909.jpg

Ale ještě se objevilo jedno auto

2011-Skoda-Roomster-RS.jpg

Na auto.cz a autorevue.cz jsou odlišné fotky. Nebyla by ta tvoje poslední ve větším rozlišení?

Ještě mě napadla jedna věc (k té teorii, kterou jsem vyfantazíroval ve vláknu k FIIRS) - mluvilo se o dvojčeti A-Entry pod značkou Seatu - k tomu by taky pasoval ten nárazník s výplní ve vzoru plástve.

Bohužel :-( maximálně detail

2011-Skoda-Roomster-Sport.jpg

Ale co se týká A-Entry a podobnosti rozvoru s Roomstem, tak by to mohlo sedět, akorát nevím, proč by na to dávali tolik kamufláže - a proč zakrývat i záď? Navíc jak se koukám na tak první mula má zadní sedačky a druhá nemá...

Skoda-Roomster-RS-2011.jpg

Upraveno od NNN

no jo testovanie brzd pre A-Entry /SeatToledo ...

• Autor

rovněž bych to viděl jako testování a aby se to spestřilo tak je k tomu nárazník z RS lol

ikdyž 1.4 TSI by se mi v roomu líbila ;)

A muly SII atd. ...

• 8 měsíců později...

Docela by bylo zajímavé, kdyby se tohle dostalo do prodeje v rámci paketů Colour Line.

145_4de8d15b0d32b.jpg

I kdyby se to do prodeje dostalo, tak to stejně nikdo nekoupí. Stačí si uvědomit, jak dlouho se už Roomster nabízí s odlišně lakovanou střechou a kolik jich u nás takových jezdí. Jeden Roomster z tisíce. A to nemluvím o tom, že jsem ještě v reálným provozu neviděl třeba takovou Fabii hatchback Scout a to se prodává už přes rok. Přitom takových Dacií Sandero Stepway vidím denně i několik. Ale to sem nepatří, tak se omlouvám za OT.

Ja bych rekl, ze je to jen vec vkusu a ceny.

Musim rict, ze na ty fotce je to nejhezci verze Roomsteru, co jsem doted videl.

Jedinou prekazkou muze byt cena, ta rozhodne.

BTW: Co se tyka cetnosti Fabie Scout a Sandera Stepway, je to spis o tom, kde se kdo z nas pohubuje.

V okoli MB, stredoceskym kraji a v Praze neni zas takovej problem Fabii Scout potkat, ikdyz jich opravdu moc neni.

Stepway ale castejc rozhodne nepotkavam...

Já jsem kupodivu už dvoubarevných R viděl několik. Tohle je jenom nálepka a jestli se dá k prahu a nebo naopak na přední dveře, to je asi celkem jedno.

K tomu Scoutu u Fabie - jeho zásadním problémem je výbava. Před faceliftem začínal na 350 000Kč a neměl klimatizaci. Teď má, o něco málo zlevnil, ale oproti Magicu cena pořád o 45 tis. vyšší. Za stejné peníze je navíc Elegance s kopou výbavy.

Jinak dodám, že R Scout potkávám poměrně často (oproti klasickým), Fabiu Scout jsem naživo viděl pouze poFL jedenkrát. A docela jí to sekne. Daciu občas Duster v Praze, Sandero asi dvakrát za celou dobu. Jak říká kolega přede mnou - je to o tom, kde se člověk pohybuje. Já nejčastěji vidím směsici Passat, Superb, Octavia, Passat CC...

Upraveno od bojler

Jenomže skladba vozového parku v okolí Mladé Boleslavi není objektivní. Já se pohybuji v západních čechách (karlovarský i plzeňský kraj a denně jsem v Plzni) a tady to zdaleka není tak optimistické jako v okolí MB, co se týče četnosti vozů Škoda. Denně potkám skoro více Dusterů než Yetíků nebo alespoň stejně. Rád bych viděl čísla, kolik procent trhu má Škoda třeba ve středočeským kraji a jaké tady u nás na západě. Ale k takovým informacích se člověk nedostane.

Je to úplně jedno, protože část jde na export do zahraničí kvůli nízkým cenám u nás, část lidí kupuje napříč regiony. V rodině takto máme auto registrované s A koupené na druhém konci republiky a tam také jezdí. Je taky spousta služebních aut kupovaných centrálně atd. Ale rozdíly mezi regiony jsou, to ano. Jinak Duster je v květnu na půlce čísel Yetiho.

Celková čísla www.sda-cia.cz

Upraveno od bojler

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.