KoNG Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 http://www.auto.cz/spy-photos-skoda-roomster-51633 Hmm tak jsme zvědav jak tohle dopadne, jestli to není zas nějaká novinářská kachna ikdyž 1.4 TSI v roomsterovi to byl asi fičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 (editace) Něco jsem skusil Škoda Roomster RS Editováno: 27. Září 2010, autor: mikeshinoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 podle mě nedopadne.....RS zase moc prodejné nejsou a škodovce bude stačit FII RS a OII RS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 mikeshinoda: hezký ai ta barva sluší ještě jsi zapoměl na černé zrcátka mě osobně by se líbilo i více chromu na předním nárazníku, ale to už by asi bylo úplně jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Nepředpokládám, že by testovali RS se 14ti palcovejma kolama. Ale nebylo by to vůbec špatný, podvozkově by na tom byl líp jak Fabka a větší (aspoň zatím) nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Tak to ani koncovka výfuku moc neodpovídá na RS, spíš se mi ale zdají lehce rozšířené lemy blatníků - hlavně u zadní nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Lemy blatníků byly to první, co jsem prohlížel, dokonce sem šel k autu na pozorování a vypadá to úplně stejně jako na normálních autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Na autorevue.cz jsou ze fotky ze předu a blatníky jsou fakt normální... Ale ještě se objevilo jedno auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Na auto.cz a autorevue.cz jsou odlišné fotky. Nebyla by ta tvoje poslední ve větším rozlišení? Ještě mě napadla jedna věc (k té teorii, kterou jsem vyfantazíroval ve vláknu k FIIRS) - mluvilo se o dvojčeti A-Entry pod značkou Seatu - k tomu by taky pasoval ten nárazník s výplní ve vzoru plástve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 (editace) Bohužel :-( maximálně detail Ale co se týká A-Entry a podobnosti rozvoru s Roomstem, tak by to mohlo sedět, akorát nevím, proč by na to dávali tolik kamufláže - a proč zakrývat i záď? Navíc jak se koukám na tak první mula má zadní sedačky a druhá nemá... Editováno: 3. Červen 2011, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 no jo testovanie brzd pre A-Entry /SeatToledo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2010 rovněž bych to viděl jako testování a aby se to spestřilo tak je k tomu nárazník z RS ikdyž 1.4 TSI by se mi v roomu líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 no jo testovanie brzd pre A-Entry /SeatToledo ... Presne tak - rovnako ako kedysi testovanie brzd na Yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 A muly SII atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Docela by bylo zajímavé, kdyby se tohle dostalo do prodeje v rámci paketů Colour Line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 I kdyby se to do prodeje dostalo, tak to stejně nikdo nekoupí. Stačí si uvědomit, jak dlouho se už Roomster nabízí s odlišně lakovanou střechou a kolik jich u nás takových jezdí. Jeden Roomster z tisíce. A to nemluvím o tom, že jsem ještě v reálným provozu neviděl třeba takovou Fabii hatchback Scout a to se prodává už přes rok. Přitom takových Dacií Sandero Stepway vidím denně i několik. Ale to sem nepatří, tak se omlouvám za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Ja bych rekl, ze je to jen vec vkusu a ceny. Musim rict, ze na ty fotce je to nejhezci verze Roomsteru, co jsem doted videl. Jedinou prekazkou muze byt cena, ta rozhodne. BTW: Co se tyka cetnosti Fabie Scout a Sandera Stepway, je to spis o tom, kde se kdo z nas pohubuje. V okoli MB, stredoceskym kraji a v Praze neni zas takovej problem Fabii Scout potkat, ikdyz jich opravdu moc neni. Stepway ale castejc rozhodne nepotkavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) Já jsem kupodivu už dvoubarevných R viděl několik. Tohle je jenom nálepka a jestli se dá k prahu a nebo naopak na přední dveře, to je asi celkem jedno. K tomu Scoutu u Fabie - jeho zásadním problémem je výbava. Před faceliftem začínal na 350 000Kč a neměl klimatizaci. Teď má, o něco málo zlevnil, ale oproti Magicu cena pořád o 45 tis. vyšší. Za stejné peníze je navíc Elegance s kopou výbavy. Jinak dodám, že R Scout potkávám poměrně často (oproti klasickým), Fabiu Scout jsem naživo viděl pouze poFL jedenkrát. A docela jí to sekne. Daciu občas Duster v Praze, Sandero asi dvakrát za celou dobu. Jak říká kolega přede mnou - je to o tom, kde se člověk pohybuje. Já nejčastěji vidím směsici Passat, Superb, Octavia, Passat CC... Editováno: 3. Červen 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Jenomže skladba vozového parku v okolí Mladé Boleslavi není objektivní. Já se pohybuji v západních čechách (karlovarský i plzeňský kraj a denně jsem v Plzni) a tady to zdaleka není tak optimistické jako v okolí MB, co se týče četnosti vozů Škoda. Denně potkám skoro více Dusterů než Yetíků nebo alespoň stejně. Rád bych viděl čísla, kolik procent trhu má Škoda třeba ve středočeským kraji a jaké tady u nás na západě. Ale k takovým informacích se člověk nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 (editace) Je to úplně jedno, protože část jde na export do zahraničí kvůli nízkým cenám u nás, část lidí kupuje napříč regiony. V rodině takto máme auto registrované s A koupené na druhém konci republiky a tam také jezdí. Je taky spousta služebních aut kupovaných centrálně atd. Ale rozdíly mezi regiony jsou, to ano. Jinak Duster je v květnu na půlce čísel Yetiho. Celková čísla www.sda-cia.cz Editováno: 4. Červen 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.