Přejít na obsah

Roomster RS


KoNG

Doporučené příspěvky

Na auto.cz a autorevue.cz jsou odlišné fotky. Nebyla by ta tvoje poslední ve větším rozlišení?

Ještě mě napadla jedna věc (k té teorii, kterou jsem vyfantazíroval ve vláknu k FIIRS) - mluvilo se o dvojčeti A-Entry pod značkou Seatu - k tomu by taky pasoval ten nárazník s výplní ve vzoru plástve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel :-( maximálně detail

2011-Skoda-Roomster-Sport.jpg

Ale co se týká A-Entry a podobnosti rozvoru s Roomstem, tak by to mohlo sedět, akorát nevím, proč by na to dávali tolik kamufláže - a proč zakrývat i záď? Navíc jak se koukám na tak první mula má zadní sedačky a druhá nemá...

Skoda-Roomster-RS-2011.jpg

Editováno: , autor: NNN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

I kdyby se to do prodeje dostalo, tak to stejně nikdo nekoupí. Stačí si uvědomit, jak dlouho se už Roomster nabízí s odlišně lakovanou střechou a kolik jich u nás takových jezdí. Jeden Roomster z tisíce. A to nemluvím o tom, že jsem ještě v reálným provozu neviděl třeba takovou Fabii hatchback Scout a to se prodává už přes rok. Přitom takových Dacií Sandero Stepway vidím denně i několik. Ale to sem nepatří, tak se omlouvám za OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych rekl, ze je to jen vec vkusu a ceny.

Musim rict, ze na ty fotce je to nejhezci verze Roomsteru, co jsem doted videl.

Jedinou prekazkou muze byt cena, ta rozhodne.

BTW: Co se tyka cetnosti Fabie Scout a Sandera Stepway, je to spis o tom, kde se kdo z nas pohubuje.

V okoli MB, stredoceskym kraji a v Praze neni zas takovej problem Fabii Scout potkat, ikdyz jich opravdu moc neni.

Stepway ale castejc rozhodne nepotkavam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem kupodivu už dvoubarevných R viděl několik. Tohle je jenom nálepka a jestli se dá k prahu a nebo naopak na přední dveře, to je asi celkem jedno.

K tomu Scoutu u Fabie - jeho zásadním problémem je výbava. Před faceliftem začínal na 350 000Kč a neměl klimatizaci. Teď má, o něco málo zlevnil, ale oproti Magicu cena pořád o 45 tis. vyšší. Za stejné peníze je navíc Elegance s kopou výbavy.

Jinak dodám, že R Scout potkávám poměrně často (oproti klasickým), Fabiu Scout jsem naživo viděl pouze poFL jedenkrát. A docela jí to sekne. Daciu občas Duster v Praze, Sandero asi dvakrát za celou dobu. Jak říká kolega přede mnou - je to o tom, kde se člověk pohybuje. Já nejčastěji vidím směsici Passat, Superb, Octavia, Passat CC...

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenomže skladba vozového parku v okolí Mladé Boleslavi není objektivní. Já se pohybuji v západních čechách (karlovarský i plzeňský kraj a denně jsem v Plzni) a tady to zdaleka není tak optimistické jako v okolí MB, co se týče četnosti vozů Škoda. Denně potkám skoro více Dusterů než Yetíků nebo alespoň stejně. Rád bych viděl čísla, kolik procent trhu má Škoda třeba ve středočeským kraji a jaké tady u nás na západě. Ale k takovým informacích se člověk nedostane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to úplně jedno, protože část jde na export do zahraničí kvůli nízkým cenám u nás, část lidí kupuje napříč regiony. V rodině takto máme auto registrované s A koupené na druhém konci republiky a tam také jezdí. Je taky spousta služebních aut kupovaných centrálně atd. Ale rozdíly mezi regiony jsou, to ano. Jinak Duster je v květnu na půlce čísel Yetiho.

Celková čísla www.sda-cia.cz

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...