StandaOctavia2000 Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Zdravím. Fabia hatchback 12/1999. Mám dělená zadní sedadla a v té větší půlce za spolujezdcem nefunguje odklopení sedadla. Je tam ulomený kousek na té tyčce co se za ní tahá. Koupil jsem tu páčku novou , ale po vložení se nic nezměniloAsi to nejde jen tak vložit. A sedadlo nejde odklopit. Nevíte někdo jak to udělat ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 chtělo by to se podívat do dílenský příručky, tam najdeš vše kolem auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoňass Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 (editace) Já to měl taky musel jsme tu novu tyčku narvat Z5 do toho očka kterým se zvedá ta západka (de to pěkně z tuha , aby se nepodařili to očko zlomit) Editováno: 30. Září 2010, autor: Hoňass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.