Gappa Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu. Nevím v čem chceš radit. Normálně ho chytneš a pak silou zatlačíš směrem do auta. Jde to sice blbě, ale jde to. Ten plast je ke kastli přichycenej takovejma zobáčkama a stává se, že ti nějaké zůstanou na kastli. Ty vyndáš, zakoupíš novej plastovej díl, na něj nandáš ty zobáčky a nacvakneš zpátky. Jinak abych nezapoměl, tak než sundáš ten boční plast, tak musíš sundat ten plast co je okolo zámku 5-tých dveří. Ten je přichycen 2 vruty do kastle a 2 plastovými matkami u rezervy. Pak ho musíš tahem nahoru vycvaknou z kastle. Stejný princip uchycení jako u bočního plastu. Může se stát, že při vyndavání ti praskne ten úchyt co na něm drží ty plechové zobáčky - ale to už je riziko podnikání. Lépe to popsat neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Právě protože jsem sundal ten střední díl a pak normálně zatlačil na ten boční a praskl.Zkusím to ještě jednou.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.