Publikováno Červen 4, 200619 r Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu.
Červen 6, 200619 r Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu. Nevím v čem chceš radit. Normálně ho chytneš a pak silou zatlačíš směrem do auta. Jde to sice blbě, ale jde to. Ten plast je ke kastli přichycenej takovejma zobáčkama a stává se, že ti nějaké zůstanou na kastli. Ty vyndáš, zakoupíš novej plastovej díl, na něj nandáš ty zobáčky a nacvakneš zpátky. Jinak abych nezapoměl, tak než sundáš ten boční plast, tak musíš sundat ten plast co je okolo zámku 5-tých dveří. Ten je přichycen 2 vruty do kastle a 2 plastovými matkami u rezervy. Pak ho musíš tahem nahoru vycvaknou z kastle. Stejný princip uchycení jako u bočního plastu. Může se stát, že při vyndavání ti praskne ten úchyt co na něm drží ty plechové zobáčky - ale to už je riziko podnikání. Lépe to popsat neumím.
Červen 6, 200619 r Autor Právě protože jsem sundal ten střední díl a pak normálně zatlačil na ten boční a praskl.Zkusím to ještě jednou.Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.