Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu.

Potřeboval bych poradit,jak mám vyndat plast na levé straně kufru vedle koncového světla a vyměnit za jiný,praskl mi při výměně kon.světla.Nevíte cenu.

Nevím v čem chceš radit. Normálně ho chytneš a pak silou zatlačíš směrem do auta. Jde to sice blbě, ale jde to. Ten plast je ke kastli přichycenej takovejma zobáčkama a stává se, že ti nějaké zůstanou na kastli. Ty vyndáš, zakoupíš novej plastovej díl, na něj nandáš ty zobáčky a nacvakneš zpátky.

Jinak abych nezapoměl, tak než sundáš ten boční plast, tak musíš sundat ten plast co je okolo zámku 5-tých dveří. Ten je přichycen 2 vruty do kastle a 2 plastovými matkami u rezervy. Pak ho musíš tahem nahoru vycvaknou z kastle. Stejný princip uchycení jako u bočního plastu. Může se stát, že při vyndavání ti praskne ten úchyt co na něm drží ty plechové zobáčky - ale to už je riziko podnikání. Lépe to popsat neumím.

• Autor

Právě protože jsem sundal ten střední díl a pak normálně zatlačil na ten boční a praskl.Zkusím to ještě jednou.Díky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.