ondrs Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Ahoj všem, prosím nemáte někdo informace, zkušenosti s montáží? Zajímá mě především, kam se zapojí kabel od kamery (do navigace). Omlouvám se pokud se již někde řešilo ale nenašel jsem.. Popřípadě nějaký typ na konkrétní kameru. Montovat kameru bych chtěl místo zámku 5tých dveří. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 montoval jsem na Sharanu, RGB převodník se dvěma vstupy - kamera/spínaný/ + dvd... kamera byla bezdrátová /china/ a šlapalo to pěkně.. můžu namontovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
king_pk1 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 montoval jsem na Sharanu, RGB převodník se dvěma vstupy - kamera/spínaný/ + dvd... kamera byla bezdrátová /china/ a šlapalo to pěkně.. můžu namontovat.. zdravím, kolik stojí RGB převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
king_pk1 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 montoval jsem na Sharanu, RGB převodník se dvěma vstupy - kamera/spínaný/ + dvd... kamera byla bezdrátová /china/ a šlapalo to pěkně.. můžu namontovat.. zdravím, kolik stojí RGB převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 napr. http://stualarm.cz/produkt/mi005-dietz-adapter-a/v-vstup-pro-mfd1-oem-navi-vw-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.