Publikováno Říjen 1, 201014 r Ahoj všem, prosím nemáte někdo informace, zkušenosti s montáží? Zajímá mě především, kam se zapojí kabel od kamery (do navigace). Omlouvám se pokud se již někde řešilo ale nenašel jsem.. Popřípadě nějaký typ na konkrétní kameru. Montovat kameru bych chtěl místo zámku 5tých dveří. Díky!
Říjen 1, 201014 r montoval jsem na Sharanu, RGB převodník se dvěma vstupy - kamera/spínaný/ + dvd... kamera byla bezdrátová /china/ a šlapalo to pěkně.. můžu namontovat..
Březen 20, 201114 r montoval jsem na Sharanu, RGB převodník se dvěma vstupy - kamera/spínaný/ + dvd... kamera byla bezdrátová /china/ a šlapalo to pěkně.. můžu namontovat.. zdravím, kolik stojí RGB převodník
Březen 20, 201114 r montoval jsem na Sharanu, RGB převodník se dvěma vstupy - kamera/spínaný/ + dvd... kamera byla bezdrátová /china/ a šlapalo to pěkně.. můžu namontovat.. zdravím, kolik stojí RGB převodník
Březen 21, 201114 r napr. http://stualarm.cz/produkt/mi005-dietz-adapter-a/v-vstup-pro-mfd1-oem-navi-vw-skoda/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.