Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

Dnes ráno Letiště-Praha u Terminálu 1....Dva Yetíci s továrními F XXXX RZ......vypadá fakt dobře...škoda že tam nezastavily,to bych zastavil taky a pořádně si je prohlédl.....jinak velikost odpovídá KIA-SPORTAGE,HYUNDAI-TUSCON........

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj,vypadá v té červené sice slušně,ale doma bych to taky nechtěl.....červenou leda tak na RS,jinak ne.

U nás to vypadá že asi bude hned jeden v rodině.....příbuznej ted netrpělivě čeká na ceny a pak se rozhodne mezi ním a Tusconem......Tátovi se taky moc líbí,ten chtěl nejdřív před cca půl rokem vyměnit svojí Mazdu6 za SII,ale pak si uvědomil že by mu tak velká limuzína byla na dvě věci když tam jezdí sám max.s mamčou,navíc on spíš potřebuje Combíka když tahá hromadu věcí na chatu,tak ted zas váhá nad Scoutem a Yetim..tak uvidíme co s toho nakonec si vybere..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě spíš mrzí že se škodovky nedělaj v těch pastelových barvách...těch metalíz už bylo podle mě dost a ty pastelový by to zas oživily......pár jich je příplatkem u VW,Audi a vypadá to v tom moc pěkně........Červený auta mi připomínaj hasičký vozy...tu bych já osobně nechtěl s vyjímkou sport.verzí typu RS a nebo klasika Ferrari apod.,to taky je v červený pecka,ale jinak mi to nesmí do baráku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...