Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

v sobotu jsem měl tu čest... (autosalon Lipsko)

post-17654-1238333878_thumb.jpgpost-17654-1238333899_thumb.jpg

post-17654-1238333913_thumb.jpgpost-17654-1238333933_thumb.jpg

post-17654-1238333947_thumb.jpgpost-17654-1238333962_thumb.jpg

Podľa fotky interiéru už existujú nové multifunkčné trojramenné volanty bez ovládacích páčok DSG, čiže bude možné mať taký volat aj s manuálom (MTF-trojramenný) :palec2:

Pěkné fotky!

A fotku zezadu s otevřeným kufrem by někdo něměl?

post-24140-1239879750_thumb.jpg

Dneska jsem potkal Yetiho, jak si to vali mezi Jicinem a Mnichovym Hradistem.

Nebylo ani nijak maskovane (a proc taky, kdyz uz bylo predstavene ... ). Asi delaji jeste nejake testy pred zahajenim prodeje

Zadne fotky nemam, potkal jsem ho v protismeru a sotva jsem si ho vsiml. A stejne uz je tu fotek dost ;)

Upraveno od kully

ještě probiha a bude probihat mnoho testu...nějake yetiky posilaj i do ameriky na testy dneska

Na testy ceho ?

Testy se snad dělaji před zahájením velké výroby nebo jak to vůbec je s těma testama co dělaji automobilky???

testy probíhaj snad pořád, každý den mužete po republice potkat auta který se testují .. znám pár lidí co pro takhle pro škodovku jezdí a to auto najede denně třeba 1000 km a oni zapisují co auto dělá, kde co je špatně, co v interieru vrže a tak dále .. jestli motor nežere olej. Mají přesně daný jak s tím mají jezdit. Třeba po MB jezdí jedno auto třeba celý den, nesmí jet přes 55 km/h a testuji filtr pevných částic ( snad víte jak funguje ) .. mno a taková jízda po městě, v kolonách, nízká rychlost mu moc nesvědčí ... mno a takhle to probíhá furt dokola a dokola .. samozřejmě testy který probíhají před výrobou jsou mnohem náročnější a provádějí se v různých částech světa ( např. JAR, severní země, amerika atd. ), kde je prověří taky náročný klimatický podmínky.

Seth: díky za pěknou odpověd ale pořád mi neni jasny a to když třeba probíha výroba vozu naplno tak to pořád testujou?

Jinak kamarád dělal tetovaciho jezdce na OII v Německu ale ted je mimo republiky...jinak bych se zeptal jeho a je to tak jak popisuješ...

Ty kluci maji obrovsky zázemi a jsou slušně zaplaceny...celý den v autě a každé dvě hodiny zastávky a popisy chování toho auta.

Výbavy Yeti:

Yeti,Track,Ambition,Experimence.

DSG jenom u 1.2 TSI 77 KW.Náběh výroby výbav Yeti a Track-září 2009.Hlavové airbagy a kolenní airbag od Ambition.

Upraveno od Dix1

a jeste neco vis o vybave??????ceny nahodou nevis,co???

Upraveno od Dakie
citace předchozího příspvěku je zakázána ;)

Ceny bohužel nevím.Jinak ty základní výbavy mají náběh 38 KT.Ta nejvyšší výbava je mix výbavy Elegance u OII FL a SII.

a co bude obsahovat jaka vybava,vis????

post-24140-1240509251_thumb.jpg

post-24140-1240509263_thumb.jpg

jeste neco vis o cem se tady nemluvilo????

Pak jsou tam ještě barvy a potahy. :);)

a to mas taky letak????posli prosim

DSG jenom u 1.2 TSI 77 KW.

To jako DSG nebude u žádného jiného motoru? Nebo až později?

Jenom u 1.2 TSI 77 KW,je to předokolka.Ostatní jsou 4x4.

To jako DSG nebude u žádného jiného motoru? Nebo až později?

Tak všeho dočasu ne? :p

post-24140-1240561425_thumb.jpg

Moc pekne slidy, ke spokojenosti uz mi chybi jen ty ceny ;)

Tak kdo chce 4x4 a DSG, si holt musí ještě počkat... :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.