Sranki Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 O rentabilnosti dost pochybujem. Tie raznice na plechy su brutalne draha zalezitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Uvidí se za rok, dva, až jak se bude prodávat normální velikost a co bude žádat trh. Jistě, že jsou drahé, ale to je dnes všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 O rentabilnosti dost pochybujem. Tie raznice na plechy su brutalne draha zalezitost. Kdyz to bude o 20k cisteho prijmu drazsi nez standardni verze a proda se jich 10 tisic rocne, bude jenom tenhle rozdil 200 milionu za rok. To by mohlo stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Dolezity je prieskum trhu, ktory si urobi Skoda a na zaklade, ktoreho rozhodne nejaky manazer a nie to co si tu mi myslime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Proč kupovat traktor, když máte Yetiho http://www.youtube.com/watch?v=UW7Jjo6Rn6w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 neviem naco maxi yeti .. mali ho urobi velkeho ako je tiguan . a nemusel nikto riesit predlzeny yeti ... skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Podle mě naopak Y hezky zapadá do skladby koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Už teď jsou prodejní čísla docela dobrá a mohla by se ještě zlepšit. Nehledě na to, že většina "plechů" bude u obou modelů stejná. Nechme se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 čau kluci 2x se mě stalo za posledních 14 dní, že přijedu domů a zhasnu motor a jede mě ventilátor. Přitom teplota motoru na 90st a klidná jizda v -2st. čím to je????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marelcz Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Mohu potvrdit.. klidná jízda, venkovní teplota -3° Vypnu motor a najednou ventilator.. docela prekvapko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 To se mě u žádného auta nikdy nestalo... teplota stejna pořád 90st takže termostat ok ale proč to jede nechápu ted v zimě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Musím říci, že se mi to také už asi 3x stalo a nikdy to nebylo po nějaké drastické jízdě. Dokonce jednou to bylo při mínus 7,5 stupních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Tak jsme 3. Hmmm snad ve škodovce neřeknou: TO JE V POHO... co to bude dělat ve 38st v Dubrovníku v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Já bych dokonce řekl, že nejčastěji se tento "problém" objeví, když motor není moc v tahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Potřebuji radu. Když má Yeti rezervu tak je 16 a potřebuji rozměr ? Podle mě asi není standartních 215/60/16 a ale dojezdovka ne? ve škodovce říkali že není že by yeti měl dojezdovku... Tak jestli máte rezervu napiště mě rozmer diiiiiiiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Jak píšeš. Škoda dojezdové kolo (takovou tu galusku s nápisem max.80km/h) nedělá. Takže jako rezervu můžeš použít jakékoli kolo co máš uvedené v techničáku. Klidně i to 215/60/R16. Nevýhodou tak širokého kola je samozřejmě o to menší kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) Proč ji tedy má v konfigurátoru a viděl sem ji v Yeti normálně na salonu. POKUD má Yeti rezervu tak pouze tuhle. V konfigurátoru je za 1800,- nechci sebou na dovolenou sebou vozit velkou zimní 16 elektron. Jinak dle škoda servisu se Yeti v -3st dohlazuje asi je mu horko, proto mu jede ventilátor v zimě Editováno: 17. Únor 2010, autor: David C3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Nápisy tam sice sou, ale je to klasické normální kolo. Ben má pravdu, že takový ty kolečka se nedělají. Já mám třeba v R za roku 2008 sice neplnohodnotné (ocelové) kolo, ale je to 195/55 R15 s pneumatikou Continental. Není to jenom to dojezdové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 OK takže je to klasický rozměr 215/60/16 jen na plechu proto je tam napsano neplnohodnotné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Škodovka pod oficiálním pojmem neplnohodnotné rezervní kolo nemyslí v žádném případě nám známou dojezdovou" žiletku", ale pojmem neplnohodnotné myslí třeba, že když máme na autě alu 16", tak nám dá do rezervy plnohodnotný plecháč-ale 15", proto to nazývají neplnohodnotné !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Přesně jak píše Dick. Davide, to foto je fakt z Yetiho? Nekoukl ses co je napsáno na pneumatice (na fotce není vidět), to by asi vyřešilo tenhle problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Kurňa ta zelená je taky hezká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Vždy jsem byl ulítlí na zelenou, iFII mám tuto barvu, ale tady mě nějak nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Už to bylo tuším v novinkách, ale oficiálně byl potvrzen 1.4TSI/90kW někdy na polovinu roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 To je dobrá zpráva, ještě kdyby to mohla být 4kolka,a jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.