Únor 14, 200916 r Tak tak, koncept bol na podvozku Fabie I! Skvele to bolo poznať aj na výstavách, Yeti vedľa Fabie vyzerá naozaj o dosť menší.
Únor 14, 200916 r George Couser, jo srovnávám, což poznal zřejmě každý i bez tvého komentáře..., žádné jiné foto s větší vypovídací hodnotou jsem bohužel nenašel; dle zatím dostupných se mi to větší nezdá, ale snad se pletu! http://news.auto.cz/zeneva-2009/skoda-yeti...rijde-lete.html Tak uvidíme, jak to dopadne. Třeba máš lepší info, tak jestli můžeš, nekomplikuj, a dávej! Upraveno Únor 14, 200916 r od stan - pilot
Únor 15, 200916 r No pomalu si myslím, že jedna malá fotečka by už přece nemohla uškodit, když je za dva týdny Ženeva. Nechce ji sem náhodou někdo dát
Únor 15, 200916 r Podle lidí, co si čtou toto téma pochybuju, že by je někdo z nich měl Michale Sorry kluci
Únor 15, 200916 r Podle lidí, co si čtou toto téma pochybuju, že by je někdo z nich měl Michale Sorry kluci Tak foto ani nemusi byt ... proste jakekoliv info
Únor 15, 200916 r to je tak těžký si už těch 14 dní počkat? hele Peťane, kdyby mě jezdila každej den za barákem a už bych ho hajzla viděl, taky bych nešílel ... obzvlášť když ta studie je taková příšera
Únor 15, 200916 r jenže me za barákem vážně nejezdí a viděl sem ho zatím jen pod plachtou.. a vůbec mě to netrápí, prostě si pár dní počkám no..
Únor 15, 200916 r Já vím, si dělám prdel, ovšem nabuzenej na něho jsem jako primární vinutí na cívce Tak se na mě lidičky nezlobte
Únor 15, 200916 r já ani moc ne.. sedačky do něj dělat nebudem, tak je mi to nějak jedno.. daleko víc se těším na FIIRS
Únor 15, 200916 r Já vím, si dělám prdel, ovšem nabuzenej na něho jsem jako primární vinutí na cívce Tak se na mě lidičky nezlobte Tak to jsme 2 já ani moc ne.. sedačky do něj dělat nebudem, tak je mi to nějak jedno.. daleko víc se těším na FIIRS Na tu se tesim take, jako na kazdou novou skodofku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.