Igor Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak tak, koncept bol na podvozku Fabie I! Skvele to bolo poznať aj na výstavách, Yeti vedľa Fabie vyzerá naozaj o dosť menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 A prý že fabia není žebřiňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No za 2 tydny zacina Zeneva ... tak snad budem vedet vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Co je to za auto Džordži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) George Couser, jo srovnávám, což poznal zřejmě každý i bez tvého komentáře..., žádné jiné foto s větší vypovídací hodnotou jsem bohužel nenašel; dle zatím dostupných se mi to větší nezdá, ale snad se pletu! http://news.auto.cz/zeneva-2009/skoda-yeti...rijde-lete.html Tak uvidíme, jak to dopadne. Třeba máš lepší info, tak jestli můžeš, nekomplikuj, a dávej! Editováno: 14. Únor 2009, autor: stan - pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 GC je tajuplnej jak hrad v Karpatech Nechce rict co vi pokud neco vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak asi poslední pokus o Yetiho předtím než přijde ten pravý. Nalezeno na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Co je to za auto Džordži? Hádej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 píšeš Fabia, tak že by FII scout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 nepojazdna studia yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Furt niiiiic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 No pomalu si myslím, že jedna malá fotečka by už přece nemohla uškodit, když je za dva týdny Ženeva. Nechce ji sem náhodou někdo dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Njn ... ja stale cekam a cekam a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Podle lidí, co si čtou toto téma pochybuju, že by je někdo z nich měl Michale Sorry kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 fotku nemá nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 to je tak těžký si už těch 14 dní počkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Podle lidí, co si čtou toto téma pochybuju, že by je někdo z nich měl Michale Sorry kluci Tak foto ani nemusi byt ... proste jakekoliv info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 to je tak těžký si už těch 14 dní počkat? hele Peťane, kdyby mě jezdila každej den za barákem a už bych ho hajzla viděl, taky bych nešílel ... obzvlášť když ta studie je taková příšera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jenže me za barákem vážně nejezdí a viděl sem ho zatím jen pod plachtou.. a vůbec mě to netrápí, prostě si pár dní počkám no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Já vím, si dělám prdel, ovšem nabuzenej na něho jsem jako primární vinutí na cívce Tak se na mě lidičky nezlobte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 já ani moc ne.. sedačky do něj dělat nebudem, tak je mi to nějak jedno.. daleko víc se těším na FIIRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Já vím, si dělám prdel, ovšem nabuzenej na něho jsem jako primární vinutí na cívce Tak se na mě lidičky nezlobte Tak to jsme 2 já ani moc ne.. sedačky do něj dělat nebudem, tak je mi to nějak jedno.. daleko víc se těším na FIIRS Na tu se tesim take, jako na kazdou novou skodofku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Slyšíte to ticho před bouří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No já si už asi půjdu hodit mašli. Jsem psychicky na dně Chci už fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.