ko56 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No já si už asi půjdu hodit mašli. Jsem psychicky na dně Chci už fotku raci ani nechtej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Protože všichni chtějí fotku, každej je nadrženej a jakmile se něco objeví, zase bude všude plno komentářů, jak je komu na blití, jak to stojí za hovno, jak je to předražený a že konkurence je o kus dál, že si to může koupit leda zoufalec...jako by to nebylo za posledních několik let pořád stejný napříč celou modelovou řadou...a proto buďme rádi za to ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Skaja .. mas ty vlastne pravdu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak asi poslední pokus o Yetiho předtím než přijde ten pravý. Nalezeno na netu. Pokud to porovnám s tím zaplachtovaným, tak bych řekl, že toto je hodně blízko reálu ....nebo co myslíte? ...není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Toz ouvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Protože všichni chtějí fotku, každej je nadrženej a jakmile se něco objeví, zase bude všude plno komentářů, jak je komu na blití, jak to stojí za hovno, jak je to předražený a že konkurence je o kus dál, že si to může koupit leda zoufalec...jako by to nebylo za posledních několik let pořád stejný napříč celou modelovou řadou...a proto buďme rádi za to ticho Rozumnej názor Ale já bych ji mohl chtít, protože jsem v hodnocení čehokoliv umírnější GC: něco tím naznačuješ nebo to byla jen poznámka na to počasíčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak já nevím... Jestli je to opravdu konečná, tak ten výraz zepředu nic moc, podle mého vkusu... Mám raději přísný předky a né veselé ala škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ale to je pořád ten model! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jojo, ale docela zacina verit, ze to bude hodne podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Nesedí mi tam pořád ty kruhové světla.Myslím, že bez nich by to bylo daleko stravitelnější. Nevíte někdo jestli tam zůstanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To je misto svetelne rampy na nocni rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Aha, takže Kopejda dostane nové závodní nářadí jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Kdepak ... todle jde na Dakar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 rofl to jsou hlody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Yeti pojede za Škodovku Dakar?? ...v tom případě by mohl jet Vorlajz s Otesánkem za skodahome, třeba bychom byli na bedně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) zdravím tě skaute Skajo ... díky za důvěru, ale obávám se, že by to Otesánek nezvládl! Editováno: 17. Únor 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Bobe, že budeš na mně takhle hnusnej, to bych nečekal... zpět k té "hot" novince... tak kdy budou ty fotky "Žetyho"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 zpět k té "hot" novince... tak kdy budou ty fotky "Žetyho"? Žeryk? K Hurvínkovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No doufám že se tahle přezdívka nechytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 A Superb je co? Spejbl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nn... Supejbl ale zpět k Žetymu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Nějak jsem nepochopil, proč se Fabii říká Hurvínek. Může mi to někdo vysvětlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.