Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

SKAJA: A příští týden přibude i nějaká novinka co se týče O Tour. lol:smich:

Co nového ohledně O Tour???To mě velice zajímá

Upraveno od Petus

...Škoda Auto chystá (jako odpověď levnější korejské konkurenci) novou podobu mezi zákazníky stále velmi oblíbené Octavie první generace, známé pod označením Tour.... ....Octavia první generace se vyrábí (dnes jako model Tour) vlastně už od roku 1997 a je to úspěšný model. Stále má velký okruh zákazníků a proto nabídnout následníka představuje další logický krok.

Preco som si stale myslel, ze tym "logickym" naslednikom bola OII ?

Tý jo. Jsem ale napjatej jak struna na klavíru :)

k té O Tour - jasně - pokračovatelka je OII, ale třeba udělají ještě jeden facelift. Stačilo by upravit lehce přední nárazník a masku, vzadu dát světla s "céčkem" do interiéru budíky ala facelift OII + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. Dokážu si to představit a nemuselo by to být špatné ;)

Jsem zvědavej kdy tady budou nahrany fotečky...

Jinak dokud o OI bude zájem tak se bude asi vyrábět.Nakonec ji ted zlevnili,vid?

+ nějaké nové motory a bylo by vyřešeno.

dát HTP 51kW a zlevnit co? :plol:smich:

k té O Tour - jasně - pokračovatelka je OII, ale třeba udělají ještě jeden facelift. Stačilo by upravit lehce přední nárazník a masku, vzadu dát světla s "céčkem" do interiéru budíky ala facelift OII + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. Dokážu si to představit a nemuselo by to být špatné ;)

Naprostý souhlas. Zájem o ní je stále velkej. Akorát mě nenapadá jakej motor by tam mohli ještě dát :help:

Už se to blíží lol

Myslíš něco ve smyslu "Nová Škoda Yeti - bíž, než si myslíte" :p

Tak dneska se konečně dočkáme :palec2: Jsem zvědavej v jakých barvách a jaké motory v tom v Ženevě budou

Upraveno od Petus

Tak uvidíme, teď koukám, že tiskovka ŠA je psaná až na zítra v 8:45. No nic. Snad už dneska Škoda vybalí svých "čtyřitisícedvěstětřiadvacet milimetrů argumentů."

Takže kratší než Fabia Combi ;) Tak jak to teda bude, dneska nebo zítra hergot? Vzal jsem si dnes volno, nerad bych si ho bral zbytečně :D

Mustafa : dobre Ty !

Mustafa: No vida. Tak si měl štěstí a jsi první :palec2:

Takhle se mi líbí :palec2:

Je videt že ty zadní světla budou stejný jako na těch fotkách ze Skandinávie. Tyhle jsou přelepený

Vypadá tak trochu jako Mercedes zboku vid?

Jj. Hlavně je to dost vysoký

Z tohoto pohledu je to super. Díky Mustafo :palec2:

celkem obr, dvojita koncovka co se dava na 1.4 TSI, 1.8 TSI,2.0 FSI, 1.9 TDI, 2.0 TDI

Tak ještě pořád nic???

Nene jeste nikde ofiko fotky z Zenevy nejsou :/

A Media server Škody taky mlčí :aggressive:

to jsem teda zvědavej jestli se dočkáme:-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.