Březen 1, 200916 r SKAJA: A příští týden přibude i nějaká novinka co se týče O Tour. Co nového ohledně O Tour???To mě velice zajímá Upraveno Březen 1, 200916 r od Petus
Březen 1, 200916 r ...Škoda Auto chystá (jako odpověď levnější korejské konkurenci) novou podobu mezi zákazníky stále velmi oblíbené Octavie první generace, známé pod označením Tour.... ....Octavia první generace se vyrábí (dnes jako model Tour) vlastně už od roku 1997 a je to úspěšný model. Stále má velký okruh zákazníků a proto nabídnout následníka představuje další logický krok. Preco som si stale myslel, ze tym "logickym" naslednikom bola OII ?
Březen 1, 200916 r Tý jo. Jsem ale napjatej jak struna na klavíru k té O Tour - jasně - pokračovatelka je OII, ale třeba udělají ještě jeden facelift. Stačilo by upravit lehce přední nárazník a masku, vzadu dát světla s "céčkem" do interiéru budíky ala facelift OII + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. Dokážu si to představit a nemuselo by to být špatné
Březen 1, 200916 r Jsem zvědavej kdy tady budou nahrany fotečky... Jinak dokud o OI bude zájem tak se bude asi vyrábět.Nakonec ji ted zlevnili,vid?
Březen 1, 200916 r k té O Tour - jasně - pokračovatelka je OII, ale třeba udělají ještě jeden facelift. Stačilo by upravit lehce přední nárazník a masku, vzadu dát světla s "céčkem" do interiéru budíky ala facelift OII + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. Dokážu si to představit a nemuselo by to být špatné Naprostý souhlas. Zájem o ní je stále velkej. Akorát mě nenapadá jakej motor by tam mohli ještě dát
Březen 1, 200916 r Tak dneska se konečně dočkáme Jsem zvědavej v jakých barvách a jaké motory v tom v Ženevě budou Upraveno Březen 1, 200916 r od Petus
Březen 2, 200916 r Tak uvidíme, teď koukám, že tiskovka ŠA je psaná až na zítra v 8:45. No nic. Snad už dneska Škoda vybalí svých "čtyřitisícedvěstětřiadvacet milimetrů argumentů."
Březen 2, 200916 r Takže kratší než Fabia Combi Tak jak to teda bude, dneska nebo zítra hergot? Vzal jsem si dnes volno, nerad bych si ho bral zbytečně
Březen 2, 200916 r Je videt že ty zadní světla budou stejný jako na těch fotkách ze Skandinávie. Tyhle jsou přelepený
Březen 2, 200916 r celkem obr, dvojita koncovka co se dava na 1.4 TSI, 1.8 TSI,2.0 FSI, 1.9 TDI, 2.0 TDI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.