Petus Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) SKAJA: A příští týden přibude i nějaká novinka co se týče O Tour. Co nového ohledně O Tour???To mě velice zajímá Editováno: 1. Březen 2009, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ...Škoda Auto chystá (jako odpověď levnější korejské konkurenci) novou podobu mezi zákazníky stále velmi oblíbené Octavie první generace, známé pod označením Tour.... ....Octavia první generace se vyrábí (dnes jako model Tour) vlastně už od roku 1997 a je to úspěšný model. Stále má velký okruh zákazníků a proto nabídnout následníka představuje další logický krok. Preco som si stale myslel, ze tym "logickym" naslednikom bola OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tý jo. Jsem ale napjatej jak struna na klavíru k té O Tour - jasně - pokračovatelka je OII, ale třeba udělají ještě jeden facelift. Stačilo by upravit lehce přední nárazník a masku, vzadu dát světla s "céčkem" do interiéru budíky ala facelift OII + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. Dokážu si to představit a nemuselo by to být špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jsem zvědavej kdy tady budou nahrany fotečky... Jinak dokud o OI bude zájem tak se bude asi vyrábět.Nakonec ji ted zlevnili,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. dát HTP 51kW a zlevnit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 k té O Tour - jasně - pokračovatelka je OII, ale třeba udělají ještě jeden facelift. Stačilo by upravit lehce přední nárazník a masku, vzadu dát světla s "céčkem" do interiéru budíky ala facelift OII + nějaké nové motory a bylo by vyřešeno. Dokážu si to představit a nemuselo by to být špatné Naprostý souhlas. Zájem o ní je stále velkej. Akorát mě nenapadá jakej motor by tam mohli ještě dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Už se to blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Myslíš něco ve smyslu "Nová Škoda Yeti - bíž, než si myslíte" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Tak dneska se konečně dočkáme Jsem zvědavej v jakých barvách a jaké motory v tom v Ženevě budou Editováno: 1. Březen 2009, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak uvidíme, teď koukám, že tiskovka ŠA je psaná až na zítra v 8:45. No nic. Snad už dneska Škoda vybalí svých "čtyřitisícedvěstětřiadvacet milimetrů argumentů." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Takže kratší než Fabia Combi Tak jak to teda bude, dneska nebo zítra hergot? Vzal jsem si dnes volno, nerad bych si ho bral zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mustafa : dobre Ty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mustafa: No vida. Tak si měl štěstí a jsi první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Takhle se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je videt že ty zadní světla budou stejný jako na těch fotkách ze Skandinávie. Tyhle jsou přelepený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vypadá tak trochu jako Mercedes zboku vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jj. Hlavně je to dost vysoký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Z tohoto pohledu je to super. Díky Mustafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 celkem obr, dvojita koncovka co se dava na 1.4 TSI, 1.8 TSI,2.0 FSI, 1.9 TDI, 2.0 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...ristizena/16374 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak ještě pořád nic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nene jeste nikde ofiko fotky z Zenevy nejsou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A Media server Škody taky mlčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to jsem teda zvědavej jestli se dočkáme:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.