Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to budes hodnej.Uz se tesim

a dneska sem potkal čebrnýho a šedýho :p

Ja dneska potkal kulovy .....

Jezis ... to musis mit NOKII :D

a dnes šedivýho :)

nokii mám lol

Ach jo a fotky pořád žádný :feve:

foťák nevozím a v telefonu nemám a i kdybych ten foťák měl tak stejně nestihnu ani prd :)

Dnes ráno Letiště-Praha u Terminálu 1....Dva Yetíci s továrními F XXXX RZ......vypadá fakt dobře...škoda že tam nezastavily,to bych zastavil taky a pořádně si je prohlédl.....jinak velikost odpovídá KIA-SPORTAGE,HYUNDAI-TUSCON........

Upraveno od karlos3

Jo, kdyby to někoho zajímalo, tak v těch kulatých světlech jsou opravdu SPDS a mlhy s odb. světlem...

právě jsem se vrátil z.... no to je jedno :)

je to naprd, fotit E50 za jízdy, brzdit a trefofat se tak, aby bylo něco vidět... Opět tam, kde před týdnem, R10. :)

pěkné, paráda :palec2: to vypadá na nějaký základ, nelakované kliky a zrcátka, ale i tak je mooc pěkný ;)

P2M: ty máš štěstí :)

Jo, kdyby to někoho zajímalo, tak v těch kulatých světlech jsou opravdu SPDS a mlhy s odb. světlem...

co znamená SPDS? :)

nejspíš světla pro denní svícení ;)

akorát to odbočovací světlo mi tam přijde dost bokem že bude neúčinné, nebo ne?

Upraveno od HjM

nj, to mě nenapadlo, asi proto, že tyhle vymoženosti dou mimo mě lol

díky :)

no mě to taky chvílu trvalo, než mi došlo, co to je :D

Kurňa v tý červený vypadá opravdu suprově

jj, taky se mi moc líbí :palec2:

Mě by zajimalo kdo tady z členu ho bude mít jako první a kdy...

zajímavá ta červená... ale pro mě jenom na kouknutí, doma bych to nechtěl... osobně si myslím, že tomu bude nejvíc slušet něco jako cappuccino a to říkám zcela nezaujatě! lol

Romčo... uvidíme kolik bude Yeti stát, když to bude nějak rozumný a firmě se bude dařit, tak bych jednu tuhle mršku rád pořídil, ale výhledově tak za dva roky :) hh.. ;) i když možná dřív, když by někdo koupil mamky Fabču ... ;)

zajímavá ta červená... ale pro mě jenom na kouknutí, doma bych to nechtěl... osobně si myslím, že tomu bude nejvíc slušet něco jako cappuccino a to říkám zcela nezaujatě! lol

Cervena je na kazdym aute NO.1 .... a to vcetne scoutika ;)

Jj,vypadá v té červené sice slušně,ale doma bych to taky nechtěl.....červenou leda tak na RS,jinak ne.

U nás to vypadá že asi bude hned jeden v rodině.....příbuznej ted netrpělivě čeká na ceny a pak se rozhodne mezi ním a Tusconem......Tátovi se taky moc líbí,ten chtěl nejdřív před cca půl rokem vyměnit svojí Mazdu6 za SII,ale pak si uvědomil že by mu tak velká limuzína byla na dvě věci když tam jezdí sám max.s mamčou,navíc on spíš potřebuje Combíka když tahá hromadu věcí na chatu,tak ted zas váhá nad Scoutem a Yetim..tak uvidíme co s toho nakonec si vybere..

Mě spíš mrzí že se škodovky nedělaj v těch pastelových barvách...těch metalíz už bylo podle mě dost a ty pastelový by to zas oživily......pár jich je příplatkem u VW,Audi a vypadá to v tom moc pěkně........Červený auta mi připomínaj hasičký vozy...tu bych já osobně nechtěl s vyjímkou sport.verzí typu RS a nebo klasika Ferrari apod.,to taky je v červený pecka,ale jinak mi to nesmí do baráku.

Červená Škodovka je ještě v pohodě ale nedávno jsem viděl červený Mercedes SLK uvnitř se žlutou kůží a to

byl teprve hnus.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.