koudy Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 to budes hodnej.Uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 a dneska sem potkal čebrnýho a šedýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ja dneska potkal kulovy ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jezis ... to musis mit NOKII a dnes šedivýho nokii mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ach jo a fotky pořád žádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 foťák nevozím a v telefonu nemám a i kdybych ten foťák měl tak stejně nestihnu ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Dnes ráno Letiště-Praha u Terminálu 1....Dva Yetíci s továrními F XXXX RZ......vypadá fakt dobře...škoda že tam nezastavily,to bych zastavil taky a pořádně si je prohlédl.....jinak velikost odpovídá KIA-SPORTAGE,HYUNDAI-TUSCON........ Editováno: 18. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jo, kdyby to někoho zajímalo, tak v těch kulatých světlech jsou opravdu SPDS a mlhy s odb. světlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 právě jsem se vrátil z.... no to je jedno je to naprd, fotit E50 za jízdy, brzdit a trefofat se tak, aby bylo něco vidět... Opět tam, kde před týdnem, R10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 pěkné, paráda to vypadá na nějaký základ, nelakované kliky a zrcátka, ale i tak je mooc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 P2M: ty máš štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jo, kdyby to někoho zajímalo, tak v těch kulatých světlech jsou opravdu SPDS a mlhy s odb. světlem... co znamená SPDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) nejspíš světla pro denní svícení akorát to odbočovací světlo mi tam přijde dost bokem že bude neúčinné, nebo ne? Editováno: 18. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 nj, to mě nenapadlo, asi proto, že tyhle vymoženosti dou mimo mě díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no mě to taky chvílu trvalo, než mi došlo, co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1067721 dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Kurňa v tý červený vypadá opravdu suprově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 jj, taky se mi moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Mě by zajimalo kdo tady z členu ho bude mít jako první a kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zajímavá ta červená... ale pro mě jenom na kouknutí, doma bych to nechtěl... osobně si myslím, že tomu bude nejvíc slušet něco jako cappuccino a to říkám zcela nezaujatě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Romčo... uvidíme kolik bude Yeti stát, když to bude nějak rozumný a firmě se bude dařit, tak bych jednu tuhle mršku rád pořídil, ale výhledově tak za dva roky hh.. i když možná dřív, když by někdo koupil mamky Fabču ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zajímavá ta červená... ale pro mě jenom na kouknutí, doma bych to nechtěl... osobně si myslím, že tomu bude nejvíc slušet něco jako cappuccino a to říkám zcela nezaujatě! Cervena je na kazdym aute NO.1 .... a to vcetne scoutika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jj,vypadá v té červené sice slušně,ale doma bych to taky nechtěl.....červenou leda tak na RS,jinak ne. U nás to vypadá že asi bude hned jeden v rodině.....příbuznej ted netrpělivě čeká na ceny a pak se rozhodne mezi ním a Tusconem......Tátovi se taky moc líbí,ten chtěl nejdřív před cca půl rokem vyměnit svojí Mazdu6 za SII,ale pak si uvědomil že by mu tak velká limuzína byla na dvě věci když tam jezdí sám max.s mamčou,navíc on spíš potřebuje Combíka když tahá hromadu věcí na chatu,tak ted zas váhá nad Scoutem a Yetim..tak uvidíme co s toho nakonec si vybere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Mě spíš mrzí že se škodovky nedělaj v těch pastelových barvách...těch metalíz už bylo podle mě dost a ty pastelový by to zas oživily......pár jich je příplatkem u VW,Audi a vypadá to v tom moc pěkně........Červený auta mi připomínaj hasičký vozy...tu bych já osobně nechtěl s vyjímkou sport.verzí typu RS a nebo klasika Ferrari apod.,to taky je v červený pecka,ale jinak mi to nesmí do baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Červená Škodovka je ještě v pohodě ale nedávno jsem viděl červený Mercedes SLK uvnitř se žlutou kůží a to byl teprve hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.