Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
v sobotu jsem měl tu čest... (autosalon Lipsko)

post-17654-1238333878_thumb.jpgpost-17654-1238333899_thumb.jpg

post-17654-1238333913_thumb.jpgpost-17654-1238333933_thumb.jpg

post-17654-1238333947_thumb.jpgpost-17654-1238333962_thumb.jpg

Podľa fotky interiéru už existujú nové multifunkčné trojramenné volanty bez ovládacích páčok DSG, čiže bude možné mať taký volat aj s manuálom (MTF-trojramenný) :palec2:

Vloženo (editace)

Dneska jsem potkal Yetiho, jak si to vali mezi Jicinem a Mnichovym Hradistem.

Nebylo ani nijak maskovane (a proc taky, kdyz uz bylo predstavene ... ). Asi delaji jeste nejake testy pred zahajenim prodeje

Zadne fotky nemam, potkal jsem ho v protismeru a sotva jsem si ho vsiml. A stejne uz je tu fotek dost ;)

Editováno: , autor: kully
Vloženo

testy probíhaj snad pořád, každý den mužete po republice potkat auta který se testují .. znám pár lidí co pro takhle pro škodovku jezdí a to auto najede denně třeba 1000 km a oni zapisují co auto dělá, kde co je špatně, co v interieru vrže a tak dále .. jestli motor nežere olej. Mají přesně daný jak s tím mají jezdit. Třeba po MB jezdí jedno auto třeba celý den, nesmí jet přes 55 km/h a testuji filtr pevných částic ( snad víte jak funguje ) .. mno a taková jízda po městě, v kolonách, nízká rychlost mu moc nesvědčí ... mno a takhle to probíhá furt dokola a dokola .. samozřejmě testy který probíhají před výrobou jsou mnohem náročnější a provádějí se v různých částech světa ( např. JAR, severní země, amerika atd. ), kde je prověří taky náročný klimatický podmínky.

Vloženo

Seth: díky za pěknou odpověd ale pořád mi neni jasny a to když třeba probíha výroba vozu naplno tak to pořád testujou?

Jinak kamarád dělal tetovaciho jezdce na OII v Německu ale ted je mimo republiky...jinak bych se zeptal jeho a je to tak jak popisuješ...

Ty kluci maji obrovsky zázemi a jsou slušně zaplaceny...celý den v autě a každé dvě hodiny zastávky a popisy chování toho auta.

Vloženo (editace)

Výbavy Yeti:

Yeti,Track,Ambition,Experimence.

DSG jenom u 1.2 TSI 77 KW.Náběh výroby výbav Yeti a Track-září 2009.Hlavové airbagy a kolenní airbag od Ambition.

Editováno: , autor: Dix1
Vloženo (editace)

a jeste neco vis o vybave??????ceny nahodou nevis,co???

Editováno: , autor: Dakie
citace předchozího příspvěku je zakázána ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...