Duben 15, 200916 r v sobotu jsem měl tu čest... (autosalon Lipsko) Podľa fotky interiéru už existujú nové multifunkčné trojramenné volanty bez ovládacích páčok DSG, čiže bude možné mať taký volat aj s manuálom (MTF-trojramenný)
Duben 22, 200916 r Dneska jsem potkal Yetiho, jak si to vali mezi Jicinem a Mnichovym Hradistem. Nebylo ani nijak maskovane (a proc taky, kdyz uz bylo predstavene ... ). Asi delaji jeste nejake testy pred zahajenim prodeje Zadne fotky nemam, potkal jsem ho v protismeru a sotva jsem si ho vsiml. A stejne uz je tu fotek dost Upraveno Duben 22, 200916 r od kully
Duben 22, 200916 r ještě probiha a bude probihat mnoho testu...nějake yetiky posilaj i do ameriky na testy dneska
Duben 22, 200916 r Testy se snad dělaji před zahájením velké výroby nebo jak to vůbec je s těma testama co dělaji automobilky???
Duben 22, 200916 r testy probíhaj snad pořád, každý den mužete po republice potkat auta který se testují .. znám pár lidí co pro takhle pro škodovku jezdí a to auto najede denně třeba 1000 km a oni zapisují co auto dělá, kde co je špatně, co v interieru vrže a tak dále .. jestli motor nežere olej. Mají přesně daný jak s tím mají jezdit. Třeba po MB jezdí jedno auto třeba celý den, nesmí jet přes 55 km/h a testuji filtr pevných částic ( snad víte jak funguje ) .. mno a taková jízda po městě, v kolonách, nízká rychlost mu moc nesvědčí ... mno a takhle to probíhá furt dokola a dokola .. samozřejmě testy který probíhají před výrobou jsou mnohem náročnější a provádějí se v různých částech světa ( např. JAR, severní země, amerika atd. ), kde je prověří taky náročný klimatický podmínky.
Duben 23, 200916 r Seth: díky za pěknou odpověd ale pořád mi neni jasny a to když třeba probíha výroba vozu naplno tak to pořád testujou? Jinak kamarád dělal tetovaciho jezdce na OII v Německu ale ted je mimo republiky...jinak bych se zeptal jeho a je to tak jak popisuješ... Ty kluci maji obrovsky zázemi a jsou slušně zaplaceny...celý den v autě a každé dvě hodiny zastávky a popisy chování toho auta.
Duben 23, 200916 r Výbavy Yeti: Yeti,Track,Ambition,Experimence. DSG jenom u 1.2 TSI 77 KW.Náběh výroby výbav Yeti a Track-září 2009.Hlavové airbagy a kolenní airbag od Ambition. Upraveno Duben 23, 200916 r od Dix1
Duben 23, 200916 r a jeste neco vis o vybave??????ceny nahodou nevis,co??? Upraveno Duben 23, 200916 r od Dakie citace předchozího příspvěku je zakázána ;)
Duben 23, 200916 r Ceny bohužel nevím.Jinak ty základní výbavy mají náběh 38 KT.Ta nejvyšší výbava je mix výbavy Elegance u OII FL a SII.
Duben 24, 200916 r DSG jenom u 1.2 TSI 77 KW. To jako DSG nebude u žádného jiného motoru? Nebo až později?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.