Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

O rentabilnosti dost pochybujem. Tie raznice na plechy su brutalne draha zalezitost.

Uvidí se za rok, dva, až jak se bude prodávat normální velikost a co bude žádat trh.

Jistě, že jsou drahé, ale to je dnes všechno :kol-34:

O rentabilnosti dost pochybujem. Tie raznice na plechy su brutalne draha zalezitost.

Kdyz to bude o 20k cisteho prijmu drazsi nez standardni verze a proda se jich 10 tisic rocne, bude jenom tenhle rozdil 200 milionu za rok. To by mohlo stacit.

Dolezity je prieskum trhu, ktory si urobi Skoda a na zaklade, ktoreho rozhodne nejaky manazer a nie to co si tu mi myslime ;)

neviem naco maxi yeti .. mali ho urobi velkeho ako je tiguan . a nemusel nikto riesit predlzeny yeti ... skoda

Podle mě naopak Y hezky zapadá do skladby koncernu.

Už teď jsou prodejní čísla docela dobrá a mohla by se ještě zlepšit.

Nehledě na to, že většina "plechů" bude u obou modelů stejná.

Nechme se překvapit.

čau kluci 2x se mě stalo za posledních 14 dní, že přijedu domů a zhasnu motor a jede mě ventilátor. Přitom teplota motoru na 90st a klidná jizda v -2st. čím to je?????

Mohu potvrdit.. klidná jízda, venkovní teplota -3° Vypnu motor a najednou ventilator.. docela prekvapko..

To se mě u žádného auta nikdy nestalo... teplota stejna pořád 90st takže termostat ok ale proč to jede nechápu ted v zimě.....

Musím říci, že se mi to také už asi 3x stalo a nikdy to nebylo po nějaké drastické jízdě. Dokonce jednou to bylo při mínus 7,5 stupních.

Tak jsme 3. Hmmm snad ve škodovce neřeknou: TO JE V POHO... co to bude dělat ve 38st v Dubrovníku v létě.

Já bych dokonce řekl, že nejčastěji se tento "problém" objeví, když motor není moc v tahu.

Potřebuji radu. Když má Yeti rezervu tak je 16 a potřebuji rozměr ? Podle mě asi není standartních 215/60/16 a ale dojezdovka ne? ve škodovce říkali že není že by yeti měl dojezdovku... Tak jestli máte rezervu napiště mě rozmer diiiiiiiiik

Jak píšeš. Škoda dojezdové kolo (takovou tu galusku s nápisem max.80km/h) nedělá. Takže jako rezervu můžeš použít jakékoli kolo co máš uvedené v techničáku. Klidně i to 215/60/R16. Nevýhodou tak širokého kola je samozřejmě o to menší kufr.

Proč ji tedy má v konfigurátoru a viděl sem ji v Yeti normálně na salonu. POKUD má Yeti rezervu tak pouze tuhle. V konfigurátoru je za 1800,- nechci sebou na dovolenou sebou vozit velkou zimní 16 elektron.

Jinak dle škoda servisu se Yeti v -3st dohlazuje asi je mu horko, proto mu jede ventilátor v zimě

post-8276-1266386788_thumb.jpg

Upraveno od David C3

Nápisy tam sice sou, ale je to klasické normální kolo. Ben má pravdu, že takový ty kolečka se nedělají. Já mám třeba v R za roku 2008 sice neplnohodnotné (ocelové) kolo, ale je to 195/55 R15 s pneumatikou Continental. Není to jenom to dojezdové.

OK takže je to klasický rozměr 215/60/16 jen na plechu proto je tam napsano neplnohodnotné?

Škodovka pod oficiálním pojmem neplnohodnotné rezervní kolo nemyslí v žádném případě nám známou dojezdovou" žiletku", ale pojmem neplnohodnotné myslí třeba, že když máme na autě alu 16", tak nám dá do rezervy plnohodnotný plecháč-ale 15", proto to nazývají neplnohodnotné !!

Přesně jak píše Dick.

Davide, to foto je fakt z Yetiho? Nekoukl ses co je napsáno na pneumatice (na fotce není vidět), to by asi vyřešilo tenhle problém.

Kurňa ta zelená je taky hezká..

post-14317-1266582621_thumb.jpg

Vždy jsem byl ulítlí na zelenou, iFII mám tuto barvu, ale tady mě nějak nesedí.

• 2 týdny později...

Už to bylo tuším v novinkách, ale oficiálně byl potvrzen 1.4TSI/90kW někdy na polovinu roku.

To je dobrá zpráva, ještě kdyby to mohla být 4kolka,a jdu do toho.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.