Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Uvidí se za rok, dva, až jak se bude prodávat normální velikost a co bude žádat trh.

Jistě, že jsou drahé, ale to je dnes všechno :kol-34:

Vloženo
O rentabilnosti dost pochybujem. Tie raznice na plechy su brutalne draha zalezitost.

Kdyz to bude o 20k cisteho prijmu drazsi nez standardni verze a proda se jich 10 tisic rocne, bude jenom tenhle rozdil 200 milionu za rok. To by mohlo stacit.

Vloženo

Už teď jsou prodejní čísla docela dobrá a mohla by se ještě zlepšit.

Nehledě na to, že většina "plechů" bude u obou modelů stejná.

Nechme se překvapit.

Vloženo

Musím říci, že se mi to také už asi 3x stalo a nikdy to nebylo po nějaké drastické jízdě. Dokonce jednou to bylo při mínus 7,5 stupních.

Vloženo

Potřebuji radu. Když má Yeti rezervu tak je 16 a potřebuji rozměr ? Podle mě asi není standartních 215/60/16 a ale dojezdovka ne? ve škodovce říkali že není že by yeti měl dojezdovku... Tak jestli máte rezervu napiště mě rozmer diiiiiiiiik

Vloženo

Jak píšeš. Škoda dojezdové kolo (takovou tu galusku s nápisem max.80km/h) nedělá. Takže jako rezervu můžeš použít jakékoli kolo co máš uvedené v techničáku. Klidně i to 215/60/R16. Nevýhodou tak širokého kola je samozřejmě o to menší kufr.

Vloženo (editace)

Proč ji tedy má v konfigurátoru a viděl sem ji v Yeti normálně na salonu. POKUD má Yeti rezervu tak pouze tuhle. V konfigurátoru je za 1800,- nechci sebou na dovolenou sebou vozit velkou zimní 16 elektron.

Jinak dle škoda servisu se Yeti v -3st dohlazuje asi je mu horko, proto mu jede ventilátor v zimě

post-8276-1266386788_thumb.jpg

Editováno: , autor: David C3
Vloženo

Nápisy tam sice sou, ale je to klasické normální kolo. Ben má pravdu, že takový ty kolečka se nedělají. Já mám třeba v R za roku 2008 sice neplnohodnotné (ocelové) kolo, ale je to 195/55 R15 s pneumatikou Continental. Není to jenom to dojezdové.

Vloženo

Škodovka pod oficiálním pojmem neplnohodnotné rezervní kolo nemyslí v žádném případě nám známou dojezdovou" žiletku", ale pojmem neplnohodnotné myslí třeba, že když máme na autě alu 16", tak nám dá do rezervy plnohodnotný plecháč-ale 15", proto to nazývají neplnohodnotné !!

Vloženo

Přesně jak píše Dick.

Davide, to foto je fakt z Yetiho? Nekoukl ses co je napsáno na pneumatice (na fotce není vidět), to by asi vyřešilo tenhle problém.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...