tdikarlos Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Ahoj, chci si nechat nalepit fólie na zadní okna. Chci se zeptat, jestli mi nepřestanou fungovat samozatmavovací zrcátka? Máte s tím někdo zkušennost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Chlapci, nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 No tak to záleží přeci na intenzitě světla - tedy na propustnosti zvolených folií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ja mám vzadu folie a zrcatko normalne zatmavuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 No tak to záleží přeci na intenzitě světla - tedy na propustnosti zvolených folií... tak to je mi Dodo celkem jasný-proto se ptám. Spíš mě zajímají osobní zkušennosti-kolik % propustnosti fólií se dá dát, aby to ještě fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Tak to asi nikdo odhaduju netestoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logitech Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 když dáš folie, tak ty samy o sobě ti to světlo utlumí, takže není potřeba zatmavovací zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Tak to je asi na autě nemáš. Měl jsem jen fólie a teď mám samostmívací zrcátka a je to úplně o něčem jiném. A hlavně se ti stmívají i boční zpětné zrcátka, nejenom v interiéru. To asi fólie neumí. Pravda je , že fólie ztlumí oslnění v interiéru-ale jejich přednost-teda ta hlavní, že ti fetka nevidí na první pohled, co máš v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 (editace) Moje zkušenosti (3 auta, vzadu zatmaveno 75%) - fólie možná něco utlumí, ale určitě ne dostatečně - samozatmavovací zrcadlo s tím funguje naprosto korektně Editováno: 7. Říjen 2010, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Moje zkušenosti (3 auta, vzadu zatmaveno 75%) - fólie možná něco utlumí, ale určitě ne dostatečně - samozatmavovací zrcadlo s tím funguje naprosto korektně Dík, to je přesně to, co jsem potřeboval slyšet nebo spíš teda vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 S tim bych az tak nesouhlasil : - mam vsechny 3 zpetna zrcatka se samozatmavovanim (elektroforeticka) - senzor stmivaci elektroniky je umisten ve vnitrnim zpetnem zrcatku, vyzaduje perfektni vyhled zpet skrze zadni okno a ovlada vsechna 3 zrcatka - pokud vytahnu zadni roletku, funguje samozatmavovani o dost mene spolehlive, upozornuje na to i manual auta, nevim, jak hodne to utlumi nejaka folie, ale original roletka jiste ano - funkce samozatmavovani tedy jiste bude zalezet na urovni zatmaveni folie na zadnim skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Asi to bude tím, že roletka pohltí světla mnohem více. Doufám, že fólie s určitou propustností nezamezí funkci samostmívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Mám folie s propustností světla 14% a zatmavovací zrcátko funguje. Takze bych se niceho nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.