bobo Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Dnes jsem byl v Kelly pobočka Sokolov na nákupu,předložil jsem kartičku a nic,sleva se nekoná-čučeli na mě jak na vola,má také někdo takovou zkušenost,že nedávají slevu,nebo je v tom zase Sokolov vyjímečnej.Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Dnes jsem byl v Kelly pobočka Sokolov na nákupu,předložil jsem kartičku a nic,sleva se nekoná-čučeli na mě jak na vola,má také někdo takovou zkušenost,že nedávají slevu,nebo je v tom zase Sokolov vyjímečnej.Děkuji za info Nazdar bazar,to samé v Olomouci.Ale tak ještě před dvěma měsíci to fungovalo,ale ted nemohl nic najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 kluci asi nejlepší budete mít, když napíšete rovnou Olin(ovi) , ten má tyto věci na starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdick Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Kelly pobočka Sokolov - kdysi mě tam známej technik poslal pro nějaký díly zatímco mi makal na autě, stačí říct číslo a na nic víc se neptají. U škodovek je tam jedna ochotná paní, která navíc svému řemeslu hodně rozumí. Stejně tak není problém cokoliv vrátit, pokud to shledám nepotřebným - stačí obal s číslem výrobku a doklad o koupi. Za mě jenom pozitivní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.