Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přečti si co tam o ní píšou! Je tam napsáno úplně vše potřebné.

A necituj předchozí příspěvky. Klikni na přidej odpověď!

Píší toto: Vhodné např. pro kombinaci s monitorem 80212, nebo s adaptéry mi-xxx pro připojení k originální navigaci. 

Takže k DX potřebuji který mi-xxx? dík za radu.

doporučoval bych rgb převodník který má 2 vstupy... jeden spínaný zpátečkou pro couvací kameru.. druhý pro DVD.. dobrá kombinace..

nekde na netu jsem videl kameru ktera se prodaval společne s tlačitkem na otevirani kufru ale bez osvetleni,ja osobne bych do toho nešel kvuli osvetleni,tak ty maš lampičku asi 5cm x 2cm a ta kamera osvetluje spz svetlem 1cm na 1cm takže v noci ti bude jedna strana SPZ svitit vice druha mene.

Takže tento je ideální :-) http://www.tme.eu/ht...5_CZ_pelny.html

je dobrý, ale když už bych kupoval rgb převodník tak koupím se dvěma vstupy abych ho plnohodnotně využil.... třeba DVD jak už jsem psal.. a kameru bezdrátovou abych nemusel kabely tahat.... montoval jsem tuhle kombinaci do Sharana spolu s DVD přehrávačem a nemá to chybu..

Tak hoď link na ten dvouvstupovej :)

Mi přijde stejný jak ten z tme :feve:

kupoval jsem ho na ebay, ted nemůžu najít... jinak ten první je dobrý, žlutý kabel připojíš ke zpátečce a obraz se sepne vždy po zařazení zpátečky..

Ty dva jsou stejný! Jen ten z TME je levnější :-)))) Milhaus hledej :-))) Prosím prosím smutně koukám :-)

• Autor

Taky hledám všude možne ten se dvěma vstupy, kdyby náhodou někdo věděl, bylo by to super.. :palec2:

• 1 měsíc později...

Tak jsem to zadal kamarádovi, co dělá v říši ve velkém elektroskladu.

Slíbil, že mrkne, jestli se to nedá někde sehnat.

• 7 měsíců později...

Je mezi nima znatelnej rozdíl ?

CAM 1

CAM 2

Je tam rozdil tisicovka což je celkem dost na to co to stojí...

Upraveno od Michal878

NIkdo nic? :/

• 9 let později...

Cau kluci ma tu nekdo odsobni zkusenost s couvaci kamerou do jednickoveho supa? bud to do osvetleni spz ci do spinace otevreni vika kufru. mel jsem tu uz 2 kamery ale zadna nedokazala zobrazit celek couvaciho prostoru a nebo obraz byl tak hrozny ze se nato nedalo divat.  mate nekdo nejake zkusenosti?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.