Publikováno Říjen 10, 201014 r prosím,mám takový problem .dnes za studena nastartuji motor chytil divně ale naskočil a rožla se mi kontolka chadíci vody ujel jsem stím asi 200m a rožla se i kontrolka mazání tak jsem zastavil a vypl motor po minutě jsem už skusil nastartovat ale motor točil jak závod ale nenaskočil otočil jsem to tak třikrát moror naskočil a jel normalně ta tepla potom chytal ok už se mi to stalo jednou ,nevíte někdo co se stím děje? motor 1.9TDI 81kw rv.2001 najeto 180000km Upraveno Říjen 10, 201014 r od kičmilk
Říjen 10, 201014 r To ti napoví diagnostika a přečti si paměť závad určitě tam něco bude.pak můžeš řešit dál.
Říjen 11, 201014 r Autor To ti napoví diagnostika a přečti si paměť závad určitě tam něco bude.pak můžeš řešit dál. no tak jsem to měl na vagu a v paměti závad neni ani tuk,tak jsem stoho vedle,tobude konec octavie v čechach.ale co dál
Říjen 11, 201014 r Zaměř se na kabeláž a kostřící body.Tam by to mohlo bejt zoxidovaný (v zalisování pinů a kabelových očkách)ale nemusí to bejt ani vidět a vzniká tam přechodovej odpor a pak jsou to takvýhle podobný závady jednou to jde podruhý ne.A blbě se to hledá a kolikrát i když to proměříš tak to je v pořádku ale pak tam protýká větší napětí a najednou to nejde.Bude to boj na delší dobu.Budeš to muset zkoušet měnit kabeláže nebo nějakým kabelem navíc posílit aby se ukázalo zda to je zrovna tam. Přeju hodně pevný nervy a úspěšnou opravu.
Říjen 12, 201014 r prosím,mám takový problem .dnes za studena nastartuji motor chytil divně ale naskočil a rožla se mi kontolka chadíci vody ujel jsem stím asi 200m a rožla se i kontrolka mazání tak jsem zastavil a vypl motor po minutě jsem už skusil nastartovat ale motor točil jak závod ale nenaskočil otočil jsem to tak třikrát moror naskočil a jel normalně ta tepla potom chytal ok už se mi to stalo jednou ,nevíte někdo co se stím děje? motor 1.9TDI 81kw rv.2001 najeto 180000km
Říjen 14, 201014 r Autor Zkus rele myslim c.107,nebo jestli ti jde v nadrzi cerpadlo. tak pánové již jsem závadu odstranil,vyměnil jsem baterku,startuje jak o závod.diky
Říjen 18, 201014 r Zdravím, měl jsem podobný problém. Loni v zimě mi špatně startovala Octávka (1.9 TDi 81 kW, r.v. 2001, tehdy najeto cca 150.000 Km). Nakonec mě musel kámoš nastartovat přes kabely (který teda už z auta radši nevydavam). Zkoušel jsem všechno možný, i diagnostiku, všechno v pohodě, servis Škody si nevěděl rady, nakonec jsem dal i novou baterii ale taky marný. Nakonec jsem nechal proměřit svíčka a... byly původní, vyměnil jsem je a vše bylo ok. Dnes ráno jsem přišel k autu - stálo cca 24 hodin, když jsem startoval, bylo kolem 3° C, normálně zapnu žhavení, spirála zhasla, nastartuju a.. startér se otočí, zvuky jak když je v posledním tažení, ale nakonec motor naskočil. Běh v pohodě a jízda taky, otáčky nepadaji. Nevíte někdo čim by to mohlo být??? Baterii i svíčky mam necelej rok starý, podle servisu nafta nepadá. Nerad bych někde uvíznu z důvodu že nenastaruju. Díky za rady a za typy jak na opravu. Radek
Říjen 19, 201014 r Co startér? Kolik papá motor oleje? (ale jestli je výkon a baterie OK, tak spíš ten startér)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.