Honza130 Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Chystam se menit ve svoji octavii (rv98) motor.. Mam tam 81kW AHF a zajima me jestli musim schanet ten samej typ nebo muzu dat i 66kW (od roku 2002 vejs, nevim jaky oznaceni) a vymenit jen veci kterejma se lisej (vstriky atd...). Slysel jsem nazor ze musim dat zase AHF?! Prijde mi to jako blbost. Diky za nazory ! .. jo a jestli nevite o nejakym motoru s malo najetejma km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jde o problémy na STK číslo motoru můžeš nechat vymazat ale kód motoru musí odpovídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 jde o problémy na STKčíslo motoru můžeš nechat vymazat ale kód motoru musí odpovídat no STK snad nebude problem... takze muzu schanet "cokoliv".. diky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 no STK snad nebude problem... a myslíš že za 2, za 3 roky taky nebude technická problém? za měsíc bude bodovej systém, co bude za rok ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 no STK snad nebude problem... a myslíš že za 2, za 3 roky taky nebude technická problém? za měsíc bude bodovej systém, co bude za rok ....... no v tom mas pravdu.. v dnesni dobe projdou na STK vetsi "zverstva" nez jen jinej typ motoru.. pri nejhorsim bych motor prehodil zpet a prosel.. starej neprodavam.. ale ja sem sehnal stejnej typ takze je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 a ten typ motoru se nedá oficiálně přepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 tě chci vidět,jak se ti bude chtít co dva roky kvůli STK přehazovat motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 tě chci vidět,jak se ti bude chtít co dva roky kvůli STK přehazovat motor dy't to musí jít nechat přepsat přeci. To by snad neměl být problém nechat si zapsat jinej typ motoru, když budou kW stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no taky bych se rad videl jak za 2 roky ho tam hazu zpet ... Kdyby ale bylo nejhur... kdyz mam stejnej typ tak cislo motoru uz v dnesni dobe sedet nemusi ne.. Ale typ by mi v TP nikdo neprepsal co sem se informoval... Ale ted mam dotaz, ten novej motor je 2002 a moje octavka 98.. koukal jsem na to a na motoru jsou jiny tvary konektoru ... musim menit i komplet elektriku nebo to staci nejak prepinovat, co Cosby, obracim se na tebe jako na odbornika ...? diky za radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindik Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 stim tipem motoru to myslim jde já to delal na vw golfa byla to přestavba a stalo to nákejch 2500 za schvalení že tam muže bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Opravdu nekdo nevite co s tou elektrikou? diky za rady.. motor je v aute a na tomhle to visi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Elektriku musíš předělat... Nejjednodušší je mít celej svazek z novýho, ale dá se i přepinovat starej. Vaša by ti poradil nejlíp, už tohle dělal na svým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Elektriku musíš předělat...Nejjednodušší je mít celej svazek z novýho, ale dá se i přepinovat starej. Vaša by ti poradil nejlíp, už tohle dělal na svým... no toho sem se bal ze budu muset menit celej svazek... no du mu napsat .. dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Já jsem nad tím sám uvažoval - abych mohl vyměnit řj motoru za novější, ve které se nemusí pájet eeprom (a ulehčil práci Reeshovi ). To bych ale musel buď vyměnit konektory na motoru a dát nový svazek, a nebo nechat staré konektory a starý svazek kompletně přepinovat u řj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.