Přejít na obsah

vymena motoru 1.9TDi 81kW AHF

Honza130

Doporučené příspěvky

Chystam se menit ve svoji octavii (rv98) motor.. Mam tam 81kW AHF a zajima me jestli musim schanet ten samej typ nebo muzu dat i 66kW (od roku 2002 vejs, nevim jaky oznaceni) a vymenit jen veci kterejma se lisej (vstriky atd...). Slysel jsem nazor ze musim dat zase AHF?! Prijde mi to jako blbost. Diky za nazory ! ;) .. jo a jestli nevite o nejakym motoru s malo najetejma km :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no STK snad nebude problem...

a myslíš že za 2, za 3 roky taky nebude technická problém?

za měsíc bude bodovej systém, co bude za rok ....... :help:

no v tom mas pravdu.. v dnesni dobe projdou na STK vetsi "zverstva" nez jen jinej typ motoru.. pri nejhorsim bych motor prehodil zpet a prosel.. starej neprodavam..

ale ja sem sehnal stejnej typ takze je to v pohode B)

Odkaz ke komentáři

no taky bych se rad videl jak za 2 roky ho tam hazu zpet ;)... Kdyby ale bylo nejhur... kdyz mam stejnej typ tak cislo motoru uz v dnesni dobe sedet nemusi ne.. Ale typ by mi v TP nikdo neprepsal co sem se informoval...

Ale ted mam dotaz, ten novej motor je 2002 a moje octavka 98.. koukal jsem na to a na motoru jsou jiny tvary konektoru :disgust: ... musim menit i komplet elektriku nebo to staci nejak prepinovat, co Cosby, obracim se na tebe jako na odbornika :t ...? diky za radu!!!

Odkaz ke komentáři

Já jsem nad tím sám uvažoval - abych mohl vyměnit řj motoru za novější, ve které se nemusí pájet eeprom (a ulehčil práci Reeshovi :D). To bych ale musel buď vyměnit konektory na motoru a dát nový svazek, a nebo nechat staré konektory a starý svazek kompletně přepinovat u řj....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...