Krtek6 Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 z noci na dnešek mi nějakej "dobrák" ulomil na služební feldě řidičovo zrcátko, tak že zůstalo trčet jenom na drátu, ktery jde k ovladači..celej sloupek včetně zrcátka je volnej...přemýšlím, že tam normálně kydlu lepidlo a nalepím to zpátky...má někdo zkušenosti s takovou operací? vyměňovat zrcátko cely se mi nechce... btw...z noci z patku na sobotu nám ještě nějakej ***** rozbil zadní okno u favorita...obě auta stály skoro na stejném místě přes noc....že by náhoda?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Slepit to nepomůže - je to hodně namáhaný místo a ten plast je špatně slepitelnej. Doporučuju návštěvu vrakáče a koupi náhradního kusu zrcadla. Mně takhle jeden de.bil ulomil pravý zpětný na Formanovi - prostě se coural po obrubníku a v momentě, kdy proti jel kamión mi tam udělal krok - škrtnul jsem o jeho ruku zrcátkem, i když jsem brzdil jak blázen a vyhýbal se co jsem si troufal, abych neskončil pod Volvem... Chtěl jsem to slepit, ale nechytalo se nic, ani epoxydy - tak jsem zrcátko prozatím prošrouboval vyvrtanou dírou prachsprostým nábytkovým vrutem a po 14 dnech vyměnil za jiné - stálo mne 500,- na vrakáči. A s tím vAndalismem - asi se někomu nelíbí, že parkuješ "na jeho oblíbeném placu". Když jsem byl ještě kluk, měli jsme podobný problém přímo před barákem, kde si jeden ex-soused usmyslel, že jinde než přímo před vchodem on parkovat nebude a pokud tam bude stát někdo jiný, dostane "sodu". Hřebíky podložený špičkou nahoru přímo pod kola, ulomené antény, ohnuté nebo rovnou ukradené stěrače, vykroucená zrcátka, hadry nacpané do výfuků, rejhy od klíče přes celé auto od čumáku po zadek... Všichni si byli jistí viníkem, jenže nikdy se nikomu nepovedlo ho chytit "s prstem v hrnci s povidlama". Až se chlapi smluvili, 6 jich hlídkovalo v autech a střídali se "v nespavosti". Ne, nikdo mu nezkřivil ani vlásek na hlavě, ale svlečenýho do naha ho přivázali k jeho káře, pomalovali rtěnkama, krémem na boty a polili voňavkama koupenýma "za búra" v drogérii a ovocnou šťávou - a dali mu na záda ceduli "PŘI ČINU CHYCENÝ VANDAL"... Takovou ostudu svět neviděl, jeho stará to zjistila až když jí to přišly říct sousedovic děti co šly do školy... A přestože půlka sídliště včetně tehdejší "pátý bé" věděla, kdo to asi tak mohl milému zdatnému soudruhovi udělat, nepadla jediná stížnost nebo pokuta za rušení veřejnýho pořádku nebo výtržnost. Milý zlatý pán se pak náramně rychle odstěhoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 nj..jenže já jsem s tím parkoval uplně mimo...abych nikomu nezavazel...před barakámem máme před každym vchodem 5míst pro parkování...tam stávám se svym...ale s filckou jsem stál uplně mimo tak, abych nezavazel těm "zhnilým ujít par metrů ke vchodu" btw...dneska jsem to slepil mamutem....tak zatím to drží jsem se díval do dílenské přiručky a tam je taky popsany, že to drží na nějakym lepidle..bych to zpatky přišruboval, ale ty plastovy packy včetně šroubů jsou ulomeny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.