galaher Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Už jsem se tady na foru na to ptal,ale potřebuji ještě poradit.Jakmile zavírám nebo otvírám okna na centrálním ovládání u řidiče tak se stane toto.Zmáčknu knoflík na otevření PP Okna a při tom se začne otvírati i ZL Okno.. .Dělají to jenom tyto dva okna.Když chci ale na tom panelu otevřít jenom ZL Okno tak to nejede.Jinak na spínačích těchto dveří to funguje normálně.Podle rad tady na foru jsem už zkontroloval dráty ve dveřích a ve zlomu.Jsou O.K.Půjčil jsem si už tři centrální ovladače u řidiče a pořád je to stejné. Lze prohodit jednotky na zadních dveřích ?.Nevíte někdo co s tím..Už jsem s toho.. Děkuji za každou dobrou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 a co na to VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 a co na to VAG ? V servise jsem se na to ptal a bylo mi řečeno,že VAG s tím nic neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Máš vadné ovládání u řidiče,vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Máš vadné ovládání u řidiče,vyměnit. Půjčil jsem si už tři ovladače u řidiče a pořád je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak pánové.Snad se najde někdo kdo měl stejnou závadu a poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a co na to VAG ? V servise jsem se na to ptal a bylo mi řečeno,že VAG s tím nic neudělá. Vag to sice mozna neopravi,ale mohl by zahlasit chybu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 a co na to VAG ? V servise jsem se na to ptal a bylo mi řečeno,že VAG s tím nic neudělá. Vag to sice mozna neopravi,ale mohl by zahlasit chybu ne? Vag se tváří jako mrtvej brouk... žádná chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 komfortkaCosby::snad to bude ono,ale jak poznám kterou tam dát.Co jsem tady projel forum nedočetl jsem se jaký je rozdíl od určitého typu.Moje octa je ročník 98. komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 načti Vagem její číslo a tu si někde pujč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 načti Vagem její číslo a tu si někde pujčMožná jsem lama,ale poslední otázka na toto téma.Jde o A = centrální řídicí jednotka komfortní elektriky J393 nebo B = řídicí jednotka komfortní elektriky dveří řidiče J386 mám možnost půjčit si je,ale z octy 2000. komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 a co tak len RJ komfortu dveri sofera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 můžeš zkusit, dveřní jednotku¨ ale musý být stejného typu jinak to nepojede. a neměnil jsi náhodou budíky ? jakej máš rok/označení jednotek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 ja by som pozrel tu RJ, je uchytena na spustani okna sofera, ide tam 29 kablov, mne napr. uplne odhnil 1 pin a dalsie 2 som zduploval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.