Tomáš Belina Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 zdar chlapy,už od koupi mam od spoda vůli v ručke,chci se zeptat jak se dostanu k tem štelovakum pod opierkou? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Záleží, co máš za typ supa. Já mám 2,8 v automatu a tam se ruční brzda nešteluje. Měl jsem rozebranej ten střední tunel-není to zas tak složitý. Někde jsou podle příručky ty seřizovací prvky na lankách pod vozidlem někde nad potrubím výfuku. Můžu Ti poslat příručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 26. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 no ja mam taky 2.8 automat :-) když nekde maš tu priručku tak my ji pošli.dik mail : bmw25@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Nazdar hoši. Potřeboval bych rozdělat ten středový panel. Jak mám postupovat?? podařilo se mi vytáhnout jen ten kastlík co je pod loketní opěrkou. Máte s tím někdo zkušenost? Potřebuju vytáhnout ten kastlík co je vedle ruční brzdy. Dík za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Koukni do DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 (editace) co je DP? Jako dílenská příručka?? Editováno: 25. Červen 2012, autor: Torreto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.