Jirka Rys Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Zdravím, mám na OC1 z roku 99 odjímatelné tažné zařízení. Z tažnýho mi opadává barva s kusama rzi, co tam původně bylo za barvu z výroby, nebo čím by jste to natřeli aby ta barva vydržela jak nandávání koule tak v zimě sůl. Barva na kouli je v poho jak nová, ale o samotný závěs se bojím, že jak bude opadávat rez bude se postupně zvětšovat otvor ve čtyřhranu do kterého se dává koule. Asi to moc řeším, ale chci aby tažné vydrželo ještě dlouho. Díky za rady Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 No na rez je asi nejlepší hammerite.Ale asi nejlepší by bylo natřít to vazelínou,pak to reznout nebude.To je daň z korozi s použitím igelitovýho sáčku před umazáním míst na uložení odejmutý koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 hammerite - použil jsem ho na bubny, které byly celé zrezlé a barva drží už od jara a nevypadá, že by se chtěla odstranit ! :palec2: výhoda je taky to, že nemusíš vlastně vůbec nic očistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 po zkušenosti s rezavým tažným na feldě jsem hned při montáži celé tažné krom koule stříkl Motipem na dutiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.