Přejít na obsah

kompreosr na pneu

Romec

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

obracím se na Vás ohledně Vašich zkušeností resp. poradit s výběrem kompresoru pneu.

Moje cenová představa by byla do 2.500kč, nemusí být nutně i na 12V. Přikláněl bych se spíše na klasiku 230V.

Díky za pomoc, raději bych uvítal vlastní zkušenosti než údaje o specifikaci kompresoru

Romec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také si myslím, že by kompresor v garáži chybět neměl hlavně klasický na 230 V s nádrží. Mám ho z obíčka asi 3 roky a stále pohoda a i sousedé si ke mě chodí foukat nejen pneu na auto. A dost často ho používám i při nejruznějších opravách na vyfukování nečistot je to k nezaplacení z nedostupných míst :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ja som mal viacero kompresorov, ale všetky boli naprd. Pred cca rokom som si kúpil nové auto a tam je rezerva, ktorá sa musí pred nasadením nafúknuť, aby získala tvar a kompresor je štandardnou výbavou. Nakoľko som rezervu mal už možnosť vyskúšať, tak som otestoval aj kompresor a bol som jeho výkonom milo prekvapený ako výkonom, tak aj kvalitou prevedenia, tak som si rovnaký kompresor kúpil aj do Octavie a Fabie. Ja to kompresor od Audi a cena bola tuším 106€, objednával som to u kamoša cez Seat. Číslo dielu je 8P0 012 615A. Kupoval som ju aj svokrovi do Lexusu.

post-407-003247200 1288079612_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

než jsem jel na dovolenou do Chorvatska taky jsem nějaký hledal na foukání lehátek ap. a vzal jsem obyčejný Filson za cca 200,- není vžádný rychlík a po nafouknutí několika lehátek i pro sousedy, zadního kola po defektu a několikerého dofukování zimních kol je stále funkční, kompresor z ledničky jsem taky měl ale taky dlouho nevydržel.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Také si myslím, že by kompresor v garáži chybět neměl hlavně klasický na 230 V s nádrží. Mám ho z obíčka asi 3 roky a stále pohoda a i sousedé si ke mě chodí foukat nejen pneu na auto. A dost často ho používám i při nejruznějších opravách na vyfukování nečistot je to k nezaplacení z nedostupných míst :palec2:

Přesně tak, kdybych si pořizoval nový kompresor, tak jedině s nádrží. hodí se na vše - od foukání kol přes čištění třeba jen filtru sání po různé doplňky např. lakování apod. Lze jej využít i na zahradě např. při zazimování hadic apod, kdy je potřeba hadici vypustit. z tohoto důvodu jen ten s nádrží třebas je krapek větší.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...