Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pri studenom štartovaní mi buchne pod motore neviem čo stým . Doteraz po natočení bolo OK mal som naftu od kamoša z autobusu nevie niekto či to nebude tým?

líp to popiš....bouchne pod motorem? jakože od výfuku? od rozdvodů? když pak jedeš, tak žádnej problém? chytne to hned? .....neboj se rozepsat ;)

• Autor

Len pri štartovaní keď je studený potom ok. Je to také tlmené buchnuti niekedy silnejšie niekedy slabšie.Nebude to tou naftou, dnes som dal slovnaft + aditívum uvidím ráno.

dle mne to naftou nebude...otevři si haupnu a ať ti to někdo nastartuje, snad uvidíš odkud ta rána jde...pokud to dělá z ničeho nic a vozidlo jede ok, nemá to vliv, tak to může být jen něco povolenýho, nebo nějaký silentblok KO...při startu sebou motor dost škubne

• Autor

Bolo to asi tou naftou motor teraz ide jedna báseň. Kamoš vravel že móže byť že v niektorom valci pozdejšie odpáli a preto ten zvuk.

Asi už nebudem tankovať mimo ČS mal som Ruskú naftu a stou problém nebol , taraz bola z autobusu neviem či tam nedávajú viacej biozložiek a motoru sa to nepáči.

zajímavý rozluštění :)

každopádně být tebou, tak koupím VIFko (aditivum) natankuju kvalitní naftu, dám tam VIF...projedu to a pak vyměním palivový filtr, ať je jistota, že jsi vše vyplavil ze soustavy, navíc tou výměnou paliváku za 300,-Kč nic neskazíš ;)

PS: pokud máš PDčko (tdi), tak je na kvalitu nafty celkem choulostivý ;)

• Autor

Samozrejme že som do novej nafty dal aditívum motor je PD 1.9TDi

• Autor

Dal so tam aditívum mám PD 1.9 TDi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.