Luďa Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 tak nás už nenaťahuj Sri, sem zapoměl odpovědět vojsko Dánskýho království http://en.wikipedia.org/wiki/File:Danish_armed_forces_licenseplates.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/97894-shanim-koupim-spzrz-ky-do-sve-sbirky/?p=1801036 Luďo čo nevieš odkiaľ to je??...ty ako znalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Hm, to jsou značky. A u tebe Milane nevím. Nějaká slovenská speciální? Armádní? Vládní? Cizinecká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 a stále nič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Armádní SVK to není. Ta je tady http://forum.skodahome.cz/topic/97894-shanim-koupim-spzrz-k Není to vývozní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Belgieeee http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/registracni-znacky-v-eu-belgie/560265 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 další hádanka. Čí je tohle SPZ-RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Prosim co je to za znacku jsem si vyfotil jen predek s tim az pujdu zpet se podivam ze zadu co tam ma napsane, ale on mi mezitim odjel. Vim jen ze mel rocni dalnicni znamku ceskou. Edit: uz to vim psal jsem to i do jineho tematu a tam mi odpovedel ze je to z Belgie. Editováno: 28. Červenec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 mne sa ten obrázok nezobrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Libero: jasná belgická značka. Tady mám nějaké přírůstky do sbírky díky kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 To modrožlutý XXA měl kdo?? Modrožlutou měli tuším cizinci pracující v ČSSR, ale XXA??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 To byly pracovníci ambasády bez imunity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Aha, já to znal jen vod vietnamců na formanech :-D a ty měli klasický okresní písmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Kluci, potřebuji pomoci, chtěl bych sehnat pro sebe auto s cizineckou značkou. Pokud byste někdo věděl o někom kdo by prodával auto s modrožlutou značkou. Dejte mi prosím vědět. Díky moc za pomoc. Samozřejmě nejraději bych byl za škodovku, ale v dnešní době si už člověk nemůže moc vybírat. Foto potřebných aut resp. značek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Čí je tadle SPZ-RZ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Tak a auto s modrožlutými značkami je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Hodně dobrá SPZ a moje oblíbená barva "béžová atacama" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Blbý místo na focení, ale ani sem netušil, že ještě jezdí. Vozejk s modroužlutou značkou. Pár fialovejch je v půjčavnách, ale todle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Ahoj kluci, jen se připomínám se značkama :) nemáte někdo něco doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prag16 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 (editace) Zdravím, přihlásil jsem se sem jen kvůli tomuto vláknu o RZ, nijak zvlášť se jim nevěnuju, ale za 30 let mi jich na zdi už taky pár visí. Tabulky ze zemí, kde se daj koupit v každém frcu nepovažuju za tak ceněné, jako ty, které se musí vracet úřadům. České z posledních 20 let taky někde schovávám, ale přijdou mi zatím ne tak zajímavé... Zajímá mě, jestli někde někdo nezpracoval v jakých letech, byly v Praze přidělovány jaké kombinace písmen. Např. pamatuju si, že jsme na Trabantu z r. 1968 měli SPZ ABA.... Editováno: 8. Duben 2020, autor: Prag16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Ahoj, máte doma v garáži moc pěkné kousky … Evidentně máte někoho v Austrálii, že? :) Kdybyste chtěl něco vyměnit, napište mi prosím SZ. Pošlu fotky co bych měl navíc. SPZ-ky jsou moc hezká ozdoba a nejen garáže :-) V 08.04.2020 na 13:35, Prag16 napsal: Zdravím, přihlásil jsem se sem jen kvůli tomuto vláknu o RZ, nijak zvlášť se jim nevěnuju, ale za 30 let mi jich na zdi už taky pár visí. Tabulky ze zemí, kde se daj koupit v každém frcu nepovažuju za tak ceněné, jako ty, které se musí vracet úřadům. České z posledních 20 let taky někde schovávám, ale přijdou mi zatím ne tak zajímavé... Zajímá mě, jestli někde někdo nezpracoval v jakých letech, byly v Praze přidělovány jaké kombinace písmen. Např. pamatuju si, že jsme na Trabantu z r. 1968 měli SPZ ABA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.