vit.x Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Zdravím, potřeboval bych vyměnit zadní znak Škoda na pátých dveřích. Ptám se, znak je pouze nalepený, nebo musím rozebrat vnitřní obložení abych se dostal ke šroubkům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Mel by bejt lepenej... pokud ho nekdo nejak neupravoval. ... Vlasec/režnou nit a jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 použil bych oboustranku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 NEROZUMIEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 (editace) Pouzil bych téz vlasec,tim to oddelas. Vyuziju tve otazky,chci vymenit stary predni RS znak na sve fabii za faceliftovany, cim to nalepit,pridelat ? tady sem uz byl http://forum.skodaho...a-predni-masku/ , ale zkusim se ptat i zde,je to podobne Dík Editováno: 30. Březen 2011, autor: devmixil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ? Ahoj, no nevím, jestli bude sekundové lepidlo dobrej nápad, ještě si to upatleš a bude to vypadat hrozně, text již z výroby obsahuje oboustranou pásku a navíc je na fólii (nebo co to je) aby bylo zajištěno, že ho přilepíš v rovině!! Než experimentovat s lepidlem, obětoval bych 250kč a koupil celej novej text (nápis + motorizace), záleží co jsi tam měl. Sehnat to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 NEROZUMIEM Kup si obojstrannu lepiacu pasku. Stoji 0,66 eura. LINK: http://www.consul.sk/obojstranne-lepiace-pasky-c-19_255_301.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 na motorizaci by mu to pomohlo, ale aby podlepoval ty tenký písmenka F A B I A... tak to by se mi nechtělo.. já bych raději koupil označení znovu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 JARYS: Praca tak na 5 minut aj pri napise FABIA. Pismenka nalepim na obojstrannu pasku a vystrihujem -vyrezavam pismenka z pasky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 KDE SA DA LACNO KUPIT TEN ZADNY NAPIS - FABIA 1.4 MPi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kjuba Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Pokud odděláš ten znak tak tam budeš mít dvě díry z toho znaku .. Fabka to tak má, takže budeš muset zavařit, kitovat, brousit, lakovat.. Octy to nemají ale Fabky jo .. proto jsem se na to vykašlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-O-M-E-O Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Mam pocit, ze octavie maju tiez dve dierky pod znakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 O1 má taky dírky, teď mě je měnili na reklamačku - byl zoxidovaný po okrajích, ušmudlanec v servise ho měnil tak, že silonovým klínkem ho odlepil hrubou silou při čemž mi lehce škrábl lak ale naštěstí to není moc vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olííí Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Pánové já osobně používám takovouhle pásku. Lepil jsem s ní boční lišty na felicii a držely fest! teď jsem s ní vlepoval IMMO do klíčku a paráda! stojí asi 70,- kaček v železářství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULAMBATOR Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Z5 k tomu nápisu v zadu na autě. Mám to sundat i s tou fólií co tam je podtim? Nezustane tam pak lepidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.