Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, potřeboval bych vyměnit zadní znak Škoda na pátých dveřích. Ptám se, znak je pouze nalepený, nebo musím rozebrat vnitřní obložení abych se dostal ke šroubkům?

• o 4 měsíce později...
Vloženo

cim sa to lepi, na sidlisku mi otrhali pismena z kufrovych dveri....staci sekundak ?

Ahoj, no nevím, jestli bude sekundové lepidlo dobrej nápad, ještě si to upatleš a bude to vypadat hrozně, text již z výroby obsahuje oboustranou pásku a navíc je na fólii (nebo co to je) aby bylo zajištěno, že ho přilepíš v rovině!!

Než experimentovat s lepidlem, obětoval bych 250kč a koupil celej novej text (nápis + motorizace), záleží co jsi tam měl.

Sehnat to jde.. ;)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Pokud odděláš ten znak tak tam budeš mít dvě díry z toho znaku .. Fabka to tak má, takže budeš muset zavařit, kitovat, brousit, lakovat.. Octy to nemají ale Fabky jo .. proto jsem se na to vykašlal

Vloženo

O1 má taky dírky, teď mě je měnili na reklamačku - byl zoxidovaný po okrajích, ušmudlanec v servise ho měnil tak, že silonovým klínkem ho odlepil hrubou silou při čemž mi lehce škrábl lak ale naštěstí to není moc vidět

Vloženo

Pánové já osobně používám takovouhle pásku. Lepil jsem s ní boční lišty na felicii a držely fest! teď jsem s ní vlepoval IMMO do klíčku a paráda! stojí asi 70,- kaček v železářství...

post-60652-0-22953400-1304243729_thumb.j

post-60652-0-61750200-1304243741_thumb.j

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...