gosh Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Dá se u Fabie 1, někde přes VAG nastavit jaké kola jsou obuta ? Na mojí F1 Combi byly origo z výroby 205/45 R16, na zimu jsem dal 185/60 R14 které mají menší obvod (oboje kola jsou na F1 povolena a zapsána v TP) a auto nejen že má vetší ochylku při měření rychlosti, ale hlavně na 100km ukáže o 2km delší trasu (v porovnání jak s koly 205/45 R16 tak s GPS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 nikdy jsem o této možnosti neslyšel a dle mne toto ani nelze VAGem nastavit...všechy povolený rozměry kol - respektivě pneu mají +- odpovídající obvod kola (v toleranci) kdy rychlost se skresluje při 100km/h cca o +-2-4 km/h vůbec bych to neřešil a pokud ti to opravdu vadí, tak si seřiď tachometr dle GPS (mám to tak a vím opravdu kolik jedu:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 No třeba u OII to jde v jednotce ABS ale je tam jen na výběr 15" nebo 16" ale jak je to u fábiny to musí říct někdo kdo těmto vozítkům hoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.