bikuba Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Zdravím všechny a chci se zeptat kde najdu na motoru 1.4MPI 50kw rok 02 čidlo na teplotu vody pro Ř.Jednotku motoru-píše mi to závadu tuším 7500 a mám problém se starty za studena...Jinak budík na teplotu ukazuje normálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 To čidlo je na domčeku termostatu. Je tu toho hodne o tom pisane už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikuba Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 myslel jsem jestli to čidlo na termostatu není jen na budík a ještě není na motoru druhé které dává údaj o teplotě do ŘJ motoru.Zmátlo mě že tam jsou jen dva dráty a v nabídce náhr.dílů jsem našel ještě jedno čidlo na čtyři dráty..Tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ahoj... Pomohla Ti ta výmena čidla? Lebo ja mam problém so štartovaním.... tiež. na budíkoch ukazuje dobrú teplotu, vo vagu ukazuje tiež dobrú teplotu, ale auto mi aj tak ťažko chytá. Čidlo som vymenil, ale žeby bolo znova zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.