Publikováno Listopad 3, 201014 r Prosím o radu. je možné přestříkat spodní díl palubovky a středový sloupek se zachováním struktury. mám šedy spodek a chi na černo. Je potreba nejaka specialni barva?
Listopad 3, 201014 r Autor co třeba MOTIP - Vinyl sprej černý , má někdo zkušenost? http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php/products_id/9313
Listopad 4, 201014 r tak si ten sprej kup a začni někde, kde to není moc vidět, abys věděl, jak se to chová základ bude asi odmastit a pak už přímo na to nastříkat když chceš zachovat tu "strukturu"
Listopad 4, 201014 r Hlavně je potřeba nezapomenout na základ na plasty, aby vše dobře a dlouho drželo. Pak už vcelku jedno....
Listopad 5, 201014 r Autor no prave ze na spreji je napsano nepouzivat základ Upraveno Listopad 5, 201014 r od HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :)
Únor 6, 201114 r no prave ze na spreji je napsano nepouzivat základ Taky by mně to zajímalo?Chci to taky udělat.Už ste to někdo skoušel?
Červen 8, 201411 r Zkoušel jsem obyčejný matný sprej bez základu na plasty, barva vypadá relativně dobře i při zachování podobné barevnosti jako vrchní díl palubky, vidím to tak že na to o víkendu vlítnu a nastříkám celej interier! (plasty) Upraveno Červen 8, 201411 r od Radovan Hemi Janousek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.