lukas.novot Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Prosím o radu. je možné přestříkat spodní díl palubovky a středový sloupek se zachováním struktury. mám šedy spodek a chi na černo. Je potreba nejaka specialni barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 co třeba MOTIP - Vinyl sprej černý , má někdo zkušenost? http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php/products_id/9313 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 tak si ten sprej kup a začni někde, kde to není moc vidět, abys věděl, jak se to chová základ bude asi odmastit a pak už přímo na to nastříkat když chceš zachovat tu "strukturu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Hlavně je potřeba nezapomenout na základ na plasty, aby vše dobře a dlouho drželo. Pak už vcelku jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Přesně tak základ je základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 (editace) no prave ze na spreji je napsano nepouzivat základ Editováno: 5. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek TDI 0I Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 no prave ze na spreji je napsano nepouzivat základ Taky by mně to zajímalo?Chci to taky udělat.Už ste to někdo skoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) Zkoušel jsem obyčejný matný sprej bez základu na plasty, barva vypadá relativně dobře i při zachování podobné barevnosti jako vrchní díl palubky, vidím to tak že na to o víkendu vlítnu a nastříkám celej interier! (plasty) Editováno: 8. Červen 2014, autor: Radovan Hemi Janousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Tak jsem se do toho vrhl po hlavě a vypadá to relativně slušně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Vypadá to hodně dobře. Taky to mám v plánu ;-) už to testuju a drží všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.