kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) Jj,ty Max se dozadu nedelaji. Ty Easy checky maji jen takovy 2 dulky,jestli jsem to spravne pochopil,tak kazdy saha do jine hloubky. Podle toho,kolik je z tech 2 dulku jeste videt poznas,jak na tom jsou kotouce. Kdyz ten 1. zmizi,tak uz hlidat ten druhy. Kdyz ten se uz zbrousi do urovne se zbytkem kotouce a tudiz uz zadne dulky nejsou videt,je cas na nove. Jinak rozlozeni brzdneho ucinku nevim presne,co si pod tim mam pedstavit,ale oproti tem puvodnim podotykam sjezdenym kotoucum a deskam je to docela dost znat.... Editováno: 16. Listopad 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tím rozdělením brzdného účinku jsem myslel aby při užití Brembo Max nebrzdil víc předek jak se standartem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak to jako laik pouhym slapanim na brzdovy pedal opravdu nedokazu posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Brembo MAX+TEXTAR predek , Brembo Easy Check + TEXTAR vzadu Vpředu na kotoučích mám jen 19,5mm, tak potom asi ta kombinace co máš ty - Brembo MAX+Textar a udělám zároveň i zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ja uz se rozhodnul, Zimmermann+Ferodo Premier (nebo ATE), ale spis ty Ferodo. Budu to zkouset na tatovym aute, pak teprv na svym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 tak jsem před hodinou nahodil misto ATE PowerDisc kotouče Brembo Max a destičky Textar .. Tak jsem zvědavej jak dlouho vydržej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Doufam,ze ti budou slouzit tak dobre,jako zatim mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Doufam,ze ti budou slouzit tak dobre,jako zatim mne musej ! ... jestli ne, tak jdu do brzd z RSa nebo do kotvy z parniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 a ještě jaký je vzhledový rozdíl ATE PowerDisc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Brembo MAX : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 luxusní věcičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ty mas koberec i v garazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ty mas koberec i v garazi? no hodil jsem ho jednou do garaze, ze ho vyhodim a jeste jsem se ktomu nedostal tak tam lezi roztazenej pod autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ty mas koberec i v garazi? no hodil jsem ho jednou do garaze, ze ho vyhodim a jeste jsem se ktomu nedostal tak tam lezi roztazenej pod autem Ty jo, jeste ze to nevidi moje auti, kdyz stoji chudinka vetsinu zivota na ulici Ale je to bomba, mit koberec i v garazi. Milan II tam ma treba i zaclonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ty mas koberec i v garazi? no hodil jsem ho jednou do garaze, ze ho vyhodim a jeste jsem se ktomu nedostal tak tam lezi roztazenej pod autem Ty jo, jeste ze to nevidi moje auti, kdyz stoji chudinka vetsinu zivota na ulici Ale je to bomba, mit koberec i v garazi. Milan II tam ma treba i zaclonu To je fakt, záclonu v garáži mám. Ale jak to tak sleduju, tak si tam musím dát ještě ten koberec! (abych náhodou nebyl pozadu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ty mas koberec i v garazi? no hodil jsem ho jednou do garaze, ze ho vyhodim a jeste jsem se ktomu nedostal tak tam lezi roztazenej pod autem Ty jo, jeste ze to nevidi moje auti, kdyz stoji chudinka vetsinu zivota na ulici Ale je to bomba, mit koberec i v garazi. Milan II tam ma treba i zaclonu To je fakt, záclonu v garáži mám. Ale jak to tak sleduju, tak si tam musím dát ještě ten koberec! (abych náhodou nebyl pozadu) Já mám v garáži taky koberec, ale smotaný a opřený o zeď a auto parkuju venku, před panelákem, protože garáž mám přes celé naše malé městečko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Mne taky jeste chybi ta garaz, a ostatne zatim i byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 tady se to ale zvrhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Čaues... Řešim teď přední brzdy na RSu. Máte někdo zkušenosti s jinýma kotoučema a deskama než origo??? Volant mi už kope tak, že mi chvilkama hrozí vykloubení palce Přemejšlel jsem o zimmermannech a deskách Ferodo Performance, ale cenovka je docela dost vysoká... Dost se to tu řeší, ale každej říká něco trochu jinýho pro různý auta, tak bych uvítal zkušenosti RSáků s jejich brzdama Díky všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Čaues... Řešim teď přední brzdy na RSu. Máte někdo zkušenosti s jinýma kotoučema a deskama než origo??? Volant mi už kope tak, že mi chvilkama hrozí vykloubení palce Přemejšlel jsem o zimmermannech a deskách Ferodo Performance, ale cenovka je docela dost vysoká... Dost se to tu řeší, ale každej říká něco trochu jinýho pro různý auta, tak bych uvítal zkušenosti RSáků s jejich brzdama Díky všem... no tady moc lidí RSo nemá, a právě když už nevíme co s brzdama, ATE se kroutěj, Bremba občas taky tak koukáme po těch z RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Mne se Bremba zatim nekrouteji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Čaues... Řešim teď přední brzdy na RSu. Máte někdo zkušenosti s jinýma kotoučema a deskama než origo??? Volant mi už kope tak, že mi chvilkama hrozí vykloubení palce Přemejšlel jsem o zimmermannech a deskách Ferodo Performance, ale cenovka je docela dost vysoká... Dost se to tu řeší, ale každej říká něco trochu jinýho pro různý auta, tak bych uvítal zkušenosti RSáků s jejich brzdama Díky všem... no tady moc lidí RSo nemá, a právě když už nevíme co s brzdama, ATE se kroutěj, Bremba občas taky tak koukáme po těch z RS Jj, toho jsem si všimnul a právě proto jsem to sem takhle vyhodil... Jak je vidět, tak si na zvlněný kotouče trpí asi všecny kokty Jestli se nikdo neozve, tak napíšu ježíškovi o zimmermanny a Feroda a když je ježíšek nepřinese (páč na ně asi nebude mít), tak dám origo a uvidim, jestli aspoň chvíli vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Mne se Bremba zatim nekrouteji To věřim, jenže za cenu samotnej kotoučů Brembo na RSo, mám zimmermanny i s Ferodo deskama Mno uvidíme... Nějak to pořešim a hodim info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 tak mi znamej dneska v AutoKelly vyreklamoval ty kotouče ATE PowerDisc i s destičkama ... nejdřív že maj na vyřízení 30 dnů, tak si nechal zavolat vedoucího a hned se vracely peníze . Tak jsem rád že to tak vyšlo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.