Tomáš Belina Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 kluci pujde tohle na SUP I ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Pokud dobře vidím,tak je to lišta na kufru,že?? Těch je na netu plná řiť. http://www.tuning-car.cz/skoda-superb-spoiler-milotec-zadni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 6. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 to co si dal link je moc velke,ja chci jen neco fakt decentni ! a ten SUP II to ma podle mych požadavku,tak potrebuju zjistit jestli by to šlo taky na SUP I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Já myslím,že to pasovat na S1 určitě nebude,jelikož S2 má kulatější zakončení kufrových dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 A rozměry též nebudou shodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Hele podle mne kdyz se trosku dopasuje tk to pujde je hodne uzky takze nebude problem si ho dat jak chces jde spis o sirku no ale to pujde zkratit a bude tam supeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Já nevím,nedokážu si představit takovou lištu na hranatém kufru S1 Bude tam mít dva rantly,jelikož na úplný kraj kufru to nedá,páč S1 má zaoblený kraj(myšleno při pohledu z hora) a navíc bůh ví,jestli ta lišta nemá nějaké prohnutí... Ale samozřejmě pokud se mu to líbí,tak je to jen jeho věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.